Vsi govorijo o njeni obleki. Ko jo boste videli, vam bo jasno, zakaj!

J.V.
28.09.2019, 11:17
12
Hollywoodska igralka Sarah Jessica Parker je v rožnati obleki, ki jo je za njo oblikoval priznani modni oblikovalec Zac Posen, pritegnila veliko pozornosti, predvsem zato, ker je bila v njej videti kot velika sladkorna pena.

Sarah Jessica Parker, ki jo še danes večina najbolje pozna po njeni vlogi Carrie Bradshaw iz serije Seks v mestu, se je udeležila gala večera newyorškega baleta v Lincoln Centru.

Ob prihodu je zvezdnica poskrbela, da so se vse glave obrnile v njeno smer. Na dogodek je namreč prispela v razkošni obleki živo roza barve, ki je imela globok dekolte, volančke, velike napihnjene rokave in še bolj razkošno krilo.

Obleka je bila vsekakor nekaj posebnega in zagotovo ena izmed najbolj drznih kreacij modnega oblikovalca Zaca Posena. Pika na i celotnemu stajlingu so bili sandali z visoko peto, eden v roza barvi, drugi v rumeni. SJ je svoje dolge lase tokrat spela v polizano visoko figo, medtem ko je bil njen mejkap razen zadimljenega pogleda, zelo minimalističen.

In čeprav so nekateri nad obleko navdušeni, pa se mnogi drugi strinjajo, da je bila igralka v njej videti kot sladkorna pena in da obleka ni bila najboljša izbira. 

SJ Parker
SJ ParkerFOTO: Profimedia

SJ Parker
SJ ParkerFOTO: Profimedia

SJ Parker
SJ ParkerFOTO: Profimedia