Zadovoljna.si
Modni dodatki pomlad 2018

Stilski nasvet

Še en razlog več, zakaj obožujemo ASOS!

J.V.
26. 03. 2018 07.54
1

Najbolj priljubljena spletna trgovina z oblačili na svetu ASOS je lani poleti navdušila s potezo, ko je na manekenkah prenehala uporabljali Photoshop in brisati njihove strije in celulit. Zdaj pa so šli še korak dlje in s svojo zadnjo odločitvijo postali zgled, ki bi mu morale slediti vse spletne trgovine z oblačili!

Razlogov, zakaj je ASOS ena izmed najbolj priljubljenih modnih spletnih trgovin na svetu, je veliko. Poleg tega, da nas vedno znova razveseljujejo s trendi oblačili po ugodnih cenah, so nas sedaj navdušili tudi z odločitvijo, da oblačila prikažejo na različnih postavah.

Poteza ASOS-a, ki je navdušila ves svet!

Tako manekenke različnih postav sedaj nosijo iste modne kose, zaradi česar je nakupovanje postalo še bolj prijetno opravilo. "Vedno testiramo novo tehnologijo, ki bi našim strankam še izboljšala nakupovalno izkušnjo. V tem primeru smo se odločili, da izdelke prikažemo na modelih različnih velikosti, da si bodo stranke lažje predstavljale, kako bo nekaj pristajalo njihovi obliki telesa," po zapisali v uradni izjavi.

Zdaj se nam končno ne bo treba več spraševati, kako bi kakšno oblačilo izgledalo na postavi, kot je naša. Slaba plat tega je le to, da bomo sedaj še več zapravile!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375