Severina v drzno kratkem krilu v modo vrača še en grozni trend

J.V.
02.10.2019, 14:37
2
Hrvaška pevka Severina zelo rada izbere stajling, ki poudari njene ženske atribute. Za nedavni nastop je zvezdnica izbrala nevarno kratko obleko s trenutno zelo priljubljenim živalskim potiskom, pika na i celotnemu videzu pa so bile hlačne nogavice, nad katerimi smo se nekoč zgražale, zdaj pa se očitno vračajo v modo.

Severina je trenutno polno zaposlena s pripravmi na svojo novo turnejo, ki jo bo začela v rodnem Splitu in na kateri se bo ustavila tudi v Ljubljani. Prepričani smo, da se nam obeta pravi glasbeni spektakel, ki pa bo, če dobro poznamo Seve, tudi prava modna poslastica.

Pevka rada poseže po drznih modnih kreacijah, kar je znova dokazala pred nekaj dnevi, ko je nastopila v nemškem Düsseldorfu. Tamkajšnje občinstvo je namreč navdušila tudi v zelo kratki obleki z živalskim potiskom zebre, ki jo je kombinirala s širokim črnim pasom, belimi salonarji in mrežastimi hlačnimi nogavicami.

PREBERI ŠE
Severina si je omislila najbolj vročo frizuro tega poletja

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Te so bile zelo priljubljene v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja, in čeprav smo se nad njimi zadnjih nekaj desetletij zgražali, pa se očitno vračajo na modno sceno. Takrat jih je proslavila pevka Madonna, saj so bile mrežaste najlonke že skorajda njen zaščitni znak, po njeni zaslugi pa so jih kasneje sprejele tudi številne druge zvezdnice. 

Mrežaste najlonke lahko dobro izgledajo v samo dveh primerih: na odru ali v res zelo dobri večerni kombinaciji, ko si želimo ustvariti seksi videz, kot je to naredila Seve. 

PREBERI ŠE
Severina se je poslovila od dolgih las

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke