Takšne čevlje bomo nosile to pomlad

Takšne čevlje bomo nosile to pomlad

J.V.
28.02.2023, 5:00
0
'Slingback' čevlji bodo to pomlad eden izmed vodilnih modnih trendov. Gre za obutev, nad katero so se v teh dneh navdušile že številne modne navdušenke in z njo popestrile svoje 'outfite'.

Po tem, ko so se leta 2019 tako imenovani 'slingback' čevlji vrnili na modno sceno, bo zanimanje za to obutev v prihajajočih mesecih doseglo vrhunec. Gre za šik in udobne čevlje, ki jih prepoznamo po nižji peti in paščku na peti. To pomlad bodo izstopali predvsem modeli s sijočimi zaponkami in vpadljivimi barvami, ki so idealna izbira za vse priložnosti.

Glede na to, da gre za model obutve, katerega priljubljenost nenehno raste iz sezone v sezono, se jo splača vključiti v obstoječo kolekcijo obutve, še posebej različice v nevtralnih barvah in minimalističnem dizajnu, ki jih lahko enostavno kombinirate in nosite od jutra do večera.

'Slingback' čevlji bodo to pomlad eden izmed vodilnih modnih trendov.
'Slingback' čevlji bodo to pomlad eden izmed vodilnih modnih trendov. FOTO: Adobe Stock

Od salonarjev ali balerink se 'slingback' čevlji ločijo predvsem po odprti peti, v zadnjih sezonah pa so se na modni sceni izkazale za najbolj zaželene različice z dodatkom nižje 'kitten' petke. Ta vrsta obutve bo vizualno podaljšala noge brez odrekanja udobju, ki je ena od glavnih prednosti teh salonarjev. 

Po zaslugi paščka, ki objame gleženj, ni strahu pred morebitnimi žulji na peti, če se odločite za različico s stabilno ali nižjo petko, pa boste v njih zagotovo zdržale ves dan. 

PREBERI ŠE
Najbolj priljubljene bele superge v letu 2023

Čevlji s paščkom na peti
Čevlji s paščkom na petiFOTO: Adobe Stock

V zadnjih sezonah so se izkazale za najbolj zaželene različice z dodatkom nižje 'kitten' petke.
V zadnjih sezonah so se izkazale za najbolj zaželene različice z dodatkom nižje 'kitten' petke.FOTO: Adobe Stock

PREBERI ŠE
Osovražen modni trend bo absolutni hit tega leta

PREBERI ŠE
Takšne superge bomo nosile to pomlad