3 kratke pričeske, ki bodo priljubljene v letu 2020

S.B.
17.01.2020, 17:28
0
Kaj pravite, če bi si tokrat drznile svoje dolge lase popolnoma skrajšati in drastično spremeniti svoj videz? Ponujamo vam namreč ideje za top kratke frizure, s katerimi boste v letu 2020 zagotovo blestele.

Kratke pričeske, ki pristajajo vsem tipom stajlinga bodo namreč v novem letu lepotni hit. So vam všeč? Nam vsekakor so.

PREBERI ŠE
Z jajcem do zdravih in sijočih las

Ultra kratka paž pričeska s frufrujem

Ta pričeska je bila v času šestdesetih izjemno popularna, sedaj pa se znova vrača v vsem svojem sijaju. Okrogel rez je namreč posodobljen, zato je prilagodljiv vsakemu osebnemu stilu. Frizura nosi naziv »bowl cut«. Lasje so pri tej pričeski daljši ob straneh in zadaj, sprednji del pa je lepo oblikovan z mehkim rezom, ki daje pridih ženstvenosti.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nenatančna paž pričeska

Ta pričeska je že preteklo leto vtirala svojo pot med najbolj priljubljenimi ženskimi pričeskami, saj oznanjuje drastično spremembo, hkrati pa pristaja večini pripadnic ženskega spola. Še posebej pa se zanjo odločajo vse dolgolaske, ki že vrsto let niso naredile vizualne spremembe. V letu 2020 pa paž pričeska ne bo imela več tako natančnega reza v višini brade, temveč bo bolj dinamičen. Priporočljivo bo namreč namesto ostrega reza v pričesko vnesti nekaj daljših pramenčkov na sprednji strani, s katerimi boste pridobile na videzu volumna.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kratek rez

Leto 2020 bo zaznamovano s kratkimi pričeskami, kjer bosta sprednji in zadnji del las malce daljša od ostalih. In ravno zato ste lahko kljub kratkim lasem videti izjemno ženstveno, saj bo malce daljša dolžina dopuščala tudi igrivost z raznimi kodri ali kitkami.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Frizerji svetujejo: takšna je pravilna nega las pozimi