Zadovoljna.si
Balerinke

Stilski nasvet

Najlepši modeli balerink, ki jih bomo nosile to sezono

N. Č.
18. 05. 2023 05.00
0

Balerinke se letos vračajo v velikem slogu, predvsem po zaslugi modne hiše Miu Miu. Nosile bomo različne modele, kombinirale pa jih bomo tako s poletnimi oblekami kot s kavbojkami.

Gre za elegantno, a hkrati udobno obutev, ki je še posebej priljubljena v toplih mesecih, prav posebno mesto v naši omari s čevlji pa bo zasedla v sezoni pomlad/poletje 2023. 

Balerinke so svoj povratek doživele kar na modnih brveh, opazile smo jih lahko tako v New Yorku kot v Londonu, Milanu in Parizu, kjer so bile del kolekcije marsikatere znane modne hiše. Med najbolj priljubljene spadajo balerinke modne hiše Valentino, nikakor pa ne smemo pozabiti na ikonične Miu Miu balerinke iz satena ali usnja, ki so s prodajalnih polic izginile skorajda v trenutku. 

V kolikor se raje zanašamo na brezčasno klasiko, se lahko obrnemo na modne znamke, kot so Tamaris, Högl, Kennel & Schmenger ter Paul Green, različne modele omenjene obutve pa ponujata tudi Zara in Mango. V modo se vračajo 'športne' balerinke, ki smo jih nosile v 90., vodilni znamki v tej kategoriji pa sta še vedno Adidas in New Balance.

Obutev, brez katere v naslednjih mesecih ne bo šlo
Preberi še
Obutev, brez katere v naslednjih mesecih ne bo šlo
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pri izbiri modela balerink letos skorajda ne morete zgrešiti, priljubljene bodo tako tiste s špičasto konico kot tiste z ovalno, izbirate pa lahko tudi med različnimi materiali. Pozorne morate biti le na tri slogovne napake, ki se jim morate izogniti za vsako ceno. 

Balerinke se praviloma nosijo na boso nogo, v kolikor tega zaradi higienskih razlogov ne želite storiti, pa izberite nizke bombažne nogavice, ki so krojene tako, da ne kukajo čez rob čevlja. 

To so najlepši sandali te sezone
Preberi še
To so najlepši sandali te sezone

V kolikor ste prave modne navdušenke, ste zagotovo že opazile, da so nekateri čevlji videti celo bolje, ko so že malce ponošeni (npr. superge ali robustni škornji), toda to pravilo nikakor ne velja za balerinke. V kolikor se vam pri balerinkah obrabi podplat, je brez dvoma prišel čas, da začnete razmišljati o nakupu novega para omenjene obutve. 

Pri nošenju balerink morate biti pozorne še na eno stvar, vsaj v kolikor si želite modernega in trendovskega videza. Balerink (še posebej ne tistih z okroglo konico) ne kombinirajte z babičino biserno ogrlico ali kostimom iz tvida. Raje izberite kavbojke ali prikupno poletno obleko, ki se odlično poda h kateremu koli modelu balerink.

Čevlji, ki se najbolje podajo k širokim hlačam
Preberi še
Čevlji, ki se najbolje podajo k širokim hlačam
Balerinke
BalerinkeFOTO: Eobutev
Balerinke
BalerinkeFOTO: Eobutev
Balerinke
BalerinkeFOTO: Eobutev
Balerinke
BalerinkeFOTO: Eobutev
Balerinke
BalerinkeFOTO: Eobutev
Balerinke
BalerinkeFOTO: Eobutev

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375