Zadovoljna.si
Nika Ambrožič Urbas

Moda

Kakšne so modne napovedi za leto 2020?

S.B.
17. 01. 2020 08.49
0

Kakšne bodo modne smernice v letošnjem letu? Bodo hlače na korenčka popolnoma umaknjene z naših polic in jih bodo nadomestili drugi kroji? Kaj napovedujeta modna oblikovalka Nika Ambrožič Urbas in svetovalka za osebni stil Barbara Žgalin?

Letu 2020 bodo vsekakor še vedno vladali neon odtenki ter živalski potiski. Kot novost pa tokrat znova vstopajo v modni svet cvetlični in psihedelični potiski tekstila. Še vedno je poudarek na podpori domačim oblikovalcem, hkrati pa osveščenosti, kako pomembno in potrebno je, da se ženske tudi same naučimo kaj sešiti, popraviti, zakrpati, saj na ta način lahko hitro obnovimo svoja stara oblačila ter ustvarimo lepe modne kose, ki jih bomo še z večjim ponosom in veseljem nosile. 

9 frizur, ki bodo zaznamovale leto 2020
Preberi še
9 frizur, ki bodo zaznamovale leto 2020

Na vprašanji, ali bodo hlače na korenčka v popolnosti stvar preteklosti in ali bodo moški končno prenehali v nizkih temperaturah nositi prekratke nogavičke, pa je za oddajo Pop In na programu Pop TV odgovorila modna gurujka Nika Ambrožič Urbas

5 modelov čevljev, ki bodo hit letošnjega leta
Preberi še
5 modelov čevljev, ki bodo hit letošnjega leta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357