Zadovoljna.si
Moda

Moda

Takšne superge nosimo to pomlad

J.V.
26. 04. 2023 05.00
0

Superge so nedvomno nepogrešljiv del garderobe vsake pripadnice ženskega spola in zadnjih nekaj sezon smo prisegale na od klasičnih belih do živih barvnih kombinacij in logotipov. Ko pa govorimo o spomladanskih modnih trendih, so imenovane 'chunky' superge izbira, s katero ne morete zgrešiti!

To bo najbolj priljubljena obutev leta 2023
Preberi še
To bo najbolj priljubljena obutev leta 2023

Modeli superg z odebeljenimi podplati, pa naj bodo klasični v beli, vedno elegantni bež ali drznejših pisanih odtenkih, odlično dopolnjujejo vse stajlinge. Z njimi boste popestrile poslovno-eleganten stajling s kosi, kot sta hlačni kostim in trenirka, ali povsem 'casual' stajling s kosi, kot sta bela majica in najljubši par kavbojk. Razlogov, zakaj smo 'chunky' superge oboževale zadnjih nekaj sezon, je kar nekaj, obenem pa ni težko razumeti, zakaj se ljubezen do njih v prihajajočih mesecih ne bo spremenila. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Se bo pa nekoliko spremenila njihova oblika. Superge, ki so trend pomladi 2023, imajo sicer še vedno odebeljen podplat, a ta ne ni več tako robusten in čokat. Zaradi te spremembe jih bo marsikatera lažje stilirala, kot navdih pa vam lahko služijo tudi ulične modne kombinacije zvezdnic, kot je Hailey Bieber. 

Robustni modeli v 'nude' ali nevtralnih tonih so univerzalno privlačni, saj lahko takšna barva učinkovito uravnoteži njihovo čokato silhueto. Seveda je nemogoče zgrešiti z brezčasnim belim stilom, ki se dobro ujema praktično z vsemi oblačili v vaši garderobi. 

Priznati pa morate, da so modeli v živih barvah v vaš vsakodnevni stajling vnesli potrebno dozo razburljivosti in spomladanske razigranosti.

Robustni modeli v 'nude' ali nevtralnih tonih so univerzalno privlačni.
Robustni modeli v 'nude' ali nevtralnih tonih so univerzalno privlačni.FOTO: Adobe Stock
Superge, ki bodo trend pomladi 2023, bodo sicer še vedno imele odebeljen podplat, a ta ne bo več tako robusten in čokat.
Superge, ki bodo trend pomladi 2023, bodo sicer še vedno imele odebeljen podplat, a ta ne bo več tako robusten in čokat. FOTO: Adobe Stock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375