Modni kosi, ki so nepogrešljivi za močnejše ženske

Modni kosi, ki so nepogrešljivi za močnejše ženske

J.V.
02.03.2023, 5:00
0
Ashley Graham je ena najbolj znanih in uspešnih 'plus size' manekenk oziroma manekenk z oblinami na svetu. Modni oblikovalci jo obožujejo, zelo priljubljena pa je tudi na družbenih omrežjih, kjer ji sledi že 20 milijonov ljudi. Med njimi tudi številne ženske z oblinami, ki občudujejo njeno samozavest in modni stil, ki ga pogosto posnemajo.

Ashley Graham je z leti marsikoga navdušila s svojo lepoto, talentom za manekenstvo, pa tudi s svojo neskončno samozavestjo in dejstvom, da ne dovoli, da bi jo zlobni komentarji prizadeli. Tako na svojih družbenih omrežjih pogosto deli neobdelane fotografije, na katerih ponovno pokaže svoje strije, celulit in druge tako imenovane 'pomanjkljivosti'. 

Kot je priznala nekoč v intervjuju, na začetku kariere ni bila tako samozavestna in je težko krmarila med surovimi in vsiljenimi standardi lepote, nekoč pa je celo poklicala svojo mamo in ji rekla, da opušča manekenstvo. A se je kasneje premislila in zgradila občudovanja vredno kariero.

PREBERI ŠE
Modni kos, ki bo absolutni hit pomladi

Ashley Graham
Ashley GrahamFOTO: Profimedia

"Nehala sem se primerjati z drugimi ženskami in tekmovati z njimi. Pravzaprav sem se takrat začela osredotočati na to, kaj počnem in kako vplivati na svojo kariero. In bum! Začela sem presegati samo sebe. Moja kariera je bila vedno uspešnejša, lahko sem dobila vse, kar sem želela," je povedala Ashley.

Danes brez težav pozira gola in obleče, kar želi. Mini krila, oprijete obleke, majice s kratkimi rokavi ... Pravi, da ni razloga, da ne bi uživala v vsem tem, saj je ponosna na svoje telo. Trik za njeno samozavest pa je njen osebni stil, pravi. V njem se v javnosti počuti sproščeno in samozavestno. 

Med njenimi modnimi favoriti so črne ozke kavbojke, ki bi jih po njenem mnenju morale nosite vse ženske z oblinami. Sama jih rada stilira z belo majico, ki jo zatakne za pas, in črno usnjeno jakno. Kot zgornji del rada nosi tudi srajce in bluze, za katere pravi, da so vedno eno številko večje. Oprijeti beli modni kosi po njenem mnenju niso laskavi, če vzamemo večjo konfekcijsko številko, pa je videti, kot da smo si od partnerja sposodile belo srajco. Ta naredi celotni stajling bolj ležeren, postava pa je vizualno vitkejša.

PREBERI ŠE
Seks za ženske z močnejšo postavo: miti, spolni položaji in nesamozavest

Ashley Graham
Ashley GrahamFOTO: Profimedia

Ashley Graham
Ashley GrahamFOTO: Profimedia