Zadovoljna.si
Ženska moda-2

Moda

To bodo najbolj priljubljene barve leta 2022

J.V.
25. 12. 2021 05.00
0

Po tem, ko je Pantone tudi letos razglasil barvo leta 2022 – temno modro barvo 'very peri' – so modni strokovnjaki razkrili tudi druge odtenke, ki bodo zaznamovali leto pred nami.

Čeprav vse zelo rade nosimo tople puhaste volnene puloverje in udobne trenirke, verjamemo, da ni prav nič narobe, če že zdaj pogledamo v leto 2022 in preverimo, katere barve bodo prevladovale na modni sceni. 

Marsikatero bo zagotovo razveselilo dejstvo, da imate katero od teh barv verjetno že v svoji omari, na primer bež. Za nekatere – če so vam všeč – pa boste morda morale narediti korak s svojega območja udobja. Tukaj mislimo predvsem na toplo, živahno in veselo oranžno. Dejstvo je, da imajo barve naših oblačil tudi velik vpliv na naše počutje, v modnem svetu pa že razkrivajo šest odtenkov, ki bodo imeli največji vpliv na izbiro oblačil v prihajajočih mesecih. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Med najbolj priljubljenimi bo znova bež, brez katere nismo mogle že letos. Gre za nevtralen in klasičen odtenek, s katerim ne boste nikoli zgrešile. Z bež oblačili boste povsem brez truda ustvarile šik in prefinjen videz, pa čeprav gre za trenirko v bež barvi. Obenem pa je to odtenek, ki pristaja ženskam vseh starosti in velikosti. Kot smo omenili že zgoraj, bo zelo priljubljena tudi oranžna, ki velja za vesel in pozitiven odtenek ter popestri še tako monoton stajling. 

Zelena je svoj pohod začela že letos, v prihajajočem letu pa bo njena priljubljenost le še narasla, zlasti priljubljenost odtenka olivno zelene. Priljubljeni vojaški odtenek smo do sedaj najpogosteje videle na dežnih plaščih in toplih parkah, prihodnje leto pa bo zavzel tudi druga oblačila, vse pogosteje ga bomo videle na oblekah in majicah.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Še en priljubljen odtenek bo merlot ali vinsko rdeča, ki jo navdihuje globoko rdeč ton vina. To je brezčasna elegantna barva in ne glede na to, ali gre za čipkasto obleko ali jakno, kosi v tej barvi ustvarijo laskav in prefinjen videz. Če želite svoji garderobi dodati malo drznosti, pa bo dobra izbira svetlejša vijolična, ki vse bolj prevladuje na modni sceni. 

Omeniti pa velja tudi čokoladno rjavo. Razkošni globoki odtenki čokoladno rjave dajejo vtis preprostosti, samozavesti in miru, kombinirate pa jih lahko s skoraj vsako barvo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vir: miss7

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375