Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

To bodo najbolj vroče obleke to pomlad

J.V.
09. 04. 2020 07.56
0

Po dveh mesecih, ki jih bomo preživele v trenirki, se verjetno marsikatera pripadnica nežnejšega spola že neizmerno veseli, ko se bo lahko na kavo s prijteljico, sprehod po mestu ali v službo, odpravila v šik spomladanski obleki. Kratke, srednje dolge ali maksi ... Obleke, ki jih bomo nosile to pomlad, prihajajo v različnih dolžinah, barvah in vzorcih ... Vsem pa je skupna ena stvar – napihnjeni rokavi.

Čeprav v zadnjih tednih prisegamo na udobna oblačila za prosti čas in trenirke, pa bomo kmalu lahko z omare končno potegnile lahkotna spomladanska oblačila. In tako kot se letos veselimo trendovskih in šik spomladanskih stajlingov, se jih verjetno nismo še nikoli prej.

In kakšne bodo modne smernice za pomlad 2020?

Poleg kavbojk z vintage pridihom, srajčnih jaken in trenčkotov, bluz in topov s kvadratnim ovratnikom in cvetličnim potiskom, pastelnih odtenkov in hlačnih kostimov, bodo najbolj vroč modni trend zagotovo obleke.

Maksi, kratke ali srednje dolge, izbira bo pestra in vsaka bo lahko našla pravo zase. Vsem pa bo skupen en modni detajl, ki je kraljeval že jeseni in pozimi, to pomlad pa bo njegova priljubljenost dosegla vrhunec. Govorimo o velikih in napihnjenih rokavih, ki se z bluz in topov selijo tudi na obleke. Kar se tiče barv, bo zelo priljubljena večna črna, veliko bo tudi svetlejših odtenkov, kot je bež, med vzorci pa bosta zagotovo največ pozornosti deležna karo in pikčast vzorec. Obleke so široke in udobne, zaradi česar pristajajo prav vsem oblikam in velikostim, prihajajo v lahkotnih in prosojnih materialih, kombinirate pa jih lahko tako s sandali kot tudi s trenutno zelo priljubljenimi modeli superg.

V spletni trgovini H&M v teh dneh lahko že najdete pestro ponudbo trendovskih oblek za prihajajoče tedne, ko bo zunaj toplo in sončno. Priljubljena blagovna znamka namreč tudi v teh dneh omogoča spletno nakupovanje in redno dostavo paketov na dom, da bi bilo nakupovanje v teh razmerah še bolj prijetno in brezksrbno, pa so se odločili, da rok vračila izdelkov, ki vam ne ustrezajo, podaljšajo na 100 dni.

Zdaj je torej odličen čas, da osvežite svojo garderobo z 'must have' oblekami te pomladi in iz samoizolacije izstopite šik kot še nikoli. V nadaljevanju si lahko pogledate nekaj najbolj iskanih modelov oblek ta hip.

Za vračilo izdelkov v spletni trgovini H&M imaš kar 100 dni časa!

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493