To je obutev, ki je 'must have' letošnje pomladi

V.H.
14.02.2020, 10:51
Preprosto jih morate imeti. Modno-športni copati so pravi balzam za vaša stopala, hkrati pa ostajajo eden od prevladujočih modnih trendov, s katerim boste zablestele ob vsaki priložnosti. Gre za trend, ki so ga za svojega vzele številne znane Slovenke in vzljubile ga boste tudi same.

Letošnji spomladanski trendi

Prevladuje eleganca, udobje in pogum. Letos lahko nosite elegantne obleke in krila s trendnimi športnimi copati. Od plisiranega krila, midi dolžin, prozornih tkanin in še in še. V ulični modi ni strogih pravil, ampak je pomembnejše, da ste ustvarjalne. Ne pozabite na dodatke, tokrat v svetlejših tonih in na udobne ter večno mladostne športne copate, ki nosijo v sebi močno sporočilo: Sprememba je ekipni šport.

Zakaj so to lifestyle copati številka 1?

Današnji življenjski tempo je izjemno hiter, ampak če boste imele pravo obutev, boste vedno v koraku s časom. Nosile so jih ženske, ki so z njimi ustvarile nove trende in Superstar še danes pripada tistim, ki ustvarjalno vnašajo spremembe v prihodnost, v katero verjamejo. Z lifestyle copatiadidas Superstarse boste pridružile samozavestnim in močnim ženskam, ki cenijo samo najboljše.

Maksimalno udobni

Danes so pričakovanja izjemno visoka, in to na vseh področjih. Hitremu tempu je skoraj nemogoče ubežati, ampak zagotovo mu je lažje slediti, če imate udobno in kakovostno obutev, ki je pravi balzam za vaša stopala. Privoščite si maksimalne užitke v kultnihadidasovih Superstarkah, ki navdihujejo že samo pot do uspeha. Legendarne adidasove Superstarke letos praznujejo okroglo obletnico in v preteklih 50 letih so postale nepogrešljivi del vsakdana. Zakaj ne bi uživale in se počutile prijetno v vsakem trenutku?

adidas superstar
adidas superstarFOTO: Arhiv naročnika

Idealni za vsak stajling

Nekoč so copati vladali na parketu oziroma ob različnih športnih aktivnostih, medtem ko so danes zmagovalna izbira tudi ob drugih priložnostih. Idealni so za potepanja po mestu, sproščena druženja s prijatelji, zabavne zmenke ali kar tako – vedno in povsod. Ekipni duh je prodrl v vse sfere sodobnega življenja in jih povzdignil na modni piedestal. Brez težav jih boste kombinirale z vsemi modnimi kosi ... Poiščite svojo najljubšo kombinacijo, s katero boste najboljša različica sebe. Prave ženske igrajo po lastnih pravilih in si upajo sooblikovati modni svet.

Večno modni

Vse se je začelo leta 1969, ko so kot košarkarski copati osvojili parket in se skozi čas suvereno povzpeli na sam vrh urbane mode. Nad njimi so navdušeni umetniki, oblikovalci, glasbeniki, športniki … vsi, ki so si upali in stali za svojimi prepričanji ter so želeli nekaj več … tudi od preprostih superg.

Prepoznavni so po značilnem, v školjko oblikovanem sprednjem delu, kultnih treh črtah in gumijasti kapici. Narejeni so iz mehkega usnja in osvajajo vse po vrsti. Trendovske Superstarkedanes združujejo različne generacije in skupine, od fatalk, mamic, modnih influencerk, podjetnic in še in še. Med znanimi slovenskimi vplivnicami, ki prisegajo na Superstarke, je tudi pevka Gaja Prestor. Slednja zavrača prepričanja, kot so:"Za lepoto je treba potrpeti" in podobno, saj se zaveda, da smo  sodobne ženske naravnost čudovite tudi v športnih copatih in se v njih počutimo še bolj izjemne, kot smo že sicer.

Prijetno s koristnim

Pozabite na svoj domači kavč in se tudi same podajte v nove avanture. Spremembe na bolje se ne bodo zgodile v varnem zavetju doma. Upajte si vzeti od življenja vse, kar vam ponuja, zato se obujte in se pogumno odpravite v svet.

Za začetek si oglejte galerijo in mogoče dobite navdih TUKAJ in zdaj.

Sponzorirana objava