Zadovoljna.si
Gumice iz blaga

Moda

V 90. letih smo jih nosile vse, zdaj pa se vračajo!

J.V.
10. 01. 2018 08.03
2

Kot otroci devetdesetih let smo bili poskusni zajčki številnih frizur, ob pogledu na katere se danes večina dobro nasmeji.

Gumice iz blaga
Gumice iz blagaFOTO: Pinterest

Strešice, palmice in visoko natupirane frizure, ki so se nadaljevale iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, kitke, čopki in resaste frizure v stilu Jennifer Aniston, ki je poskrbela za eno najbolj znanih frizur devetdesetih let.

Spomnimo se tudi krokodilčkov in metuljčkov, s katerimi smo spenjale pramene las, odštekanih barvnih odtenkov, kot sta modra in roza, ter visoko postriženega frufruja. To in še marsikaj drugega je bilo opaziti na glavah številnih zvezdnic, ki so zaznamovale 90. leta prejšnjega stoletja. Zdaj pa se nekateri trendi vračajo in med njimi so tudi nekoč zelo priljubljene elastike iz blaga.

To dokazuje dejstvo, da so jih v svoje prihajajoče kolekcije vključili številni priznani modni oblikovalci, našli pa smo jih tudi v spletni trgovini NA-KD.

Gumice iz blaga - 6
Gumice iz blaga - 6FOTO:

Gumice iz blaga - 5
Gumice iz blaga - 5FOTO:

Gumice iz blaga - 4
Gumice iz blaga - 4FOTO:

Gumice iz blaga - 3
Gumice iz blaga - 3FOTO:

Gumice iz blaga - 2
Gumice iz blaga - 2FOTO:

Gumice iz blaga - 1
Gumice iz blaga - 1FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493