Vpadljivi natikači, ki so letos obnoreli modne navdušenke

Vpadljivi natikači, ki so letos obnoreli modne navdušenke

J.V.
18.07.2022, 7:53
0
Nepričakovana vrnitev te trendovske obutve v retro stilu je marsikoga presenetila, a njena priljubljenost raste iz meseca v mesec. Nobenega dvoma ni, da so natikači s platformo postali 'must have' obutev tega poletja, kar s svojimi stajlingi dokazujejo tudi znane modne navdušenke.

Ljubiteljice mode to poletje prisegajo na natikače s platformo, in to zelo visoko platformo. Med njimi so tudi številne zvezdnice, med drugim Hailey Bieber, Nicola Peltz Beckham, Kacey Musgraves in še bi lahko naštevali. Višja je peta, bolje je, se strinjajo.

Najbolj jih je navdušil 'statement' model natikačev, pod katerega se je podpisal Steve Madden. Gre za enega najbolj vročih trendov te sezone, ki ga navdihuje moda 70. let, modele s platformo pa smo videli tudi v kolekcijah znanih znamk, kot so Valentino, Saint Laurent, Gucci, Lanvin ... Toda Steve Madden je s svojim modelom z visoko platformo, imenovanim Trixie, sprožil modni plaz brez primere.

PREBERI ŠE
Sandali, ki so jih nekoč nosili dedki, so hit poletja

Nicola in Brooklyn Peltz Beckham
Nicola in Brooklyn Peltz BeckhamFOTO: Profimedia

Z natikači je svojo poletno garderobo popestrila tudi Hailey Bieber, ki je bel usnjen model nosila za lansiranje svoje kozmetične znamke Rhode, Nicola Peltz Beckham pa se je za enake sandale odločila med sprehodom po pravljičnem Portofinu. Svojo povsem belo kombinacijo je dopolnila s sončnimi očali Bottega Veneta in torbico Chanel.

Ameriška glasbena senzacija Kacey Musgraves je za zaključek svojega videza v kreaciji Oscarja de la Rente za zabavo Met Gala maja letos izbrala zelen model te priljubljene obutve. Če vam je ta model všeč, boste morali zanj odšteti približno 1100 evrov, odvisno od različice. Ker so čevlji že sami po sebi zelo dramatični, naj bo preostali stajling minimalističen.

PREBERI ŠE
Kako kombinirati najbolj prodajane sandale te sezone?

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke