Zadovoljna.si
Zendaya

Moda

Je modna ikona nove generacije, ki nikoli ne razočara

N. Č.
07. 02. 2024 10.16
0

Zendaya se je v zadnjih nekaj letih prelevila v pravo modno ikono, ki nikoli ne razočara. Nič drugače ni bilo niti na tednu mode v Parizu niti v Mehiki, kjer se je pričela svetovna promocijska turneja filma Dune oz. Peščeni planet, ki ga vsi že nestrpno pričakujemo.

S srečanjem igralske zasedbe in predstavnikov medijev se je v hotelu Four Seasons v Mexico Cityju tudi uradno začela svetovna promocijska turneja drugega dela znanstvenofantastičnega filma Dune (Peščeni planet).

Čeprav smo premiero drugega dela filma Dune (Peščeni planet) pričakovali že novembra lansko leto, pa jo bomo v slovenskih kinematografih dočakali šele konec tega meseca, saj so premiero zaradi stavke v Hollywoodu prestavili. 

Hči Monice Bellucci poskrbela za pravo senzacijo
Preberi še
Hči Monice Bellucci poskrbela za pravo senzacijo

Kljub temu, da se je svetovna promocijska turneja filma šele dobro začela, pa Zendaya že navdušuje s svojimi modnimi odločitvami. Ob začetku promocijske turneje je zvezdnica navdušila v kreaciji, ki jo je samo zanjo ustvarila vzhajajoča britanska oblikovalka Torishé Duma.

Omenjeno modno oblikovalko je širša javnost spoznala lansko leto, ko se je v Parizu predstavila s kolekcijo pomlad/poletje, njeno modno revijo pa je odprla legendarna Naomi Campbell.

Zendaya
ZendayaFOTO: Profimedia

Pri modnih odločitvah ji pomaga modni stilist Law Roach, s katerim zvezdnica že dolgo sodeluje, na modni stil, ki mu bo zvesta v prihodnjih mesecih, pa je namignila že na tednu mode v Parizu. Še posebej zanimiva je bila kreacija, ustvarjena za modno revijo Schiaparelli, kjer se je pojavila v nenavadni obleki, futuristično noto pa je še dodatno poudarila z noro pričesko.

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Zendaya
ZendayaFOTO: Profimedia
Škandal: Na podelitvi nagrad sta se pojavili v skoraj enakih oblekah
Preberi še
Škandal: Na podelitvi nagrad sta se pojavili v skoraj enakih oblekah
Kralj Karel III. ima raka
Preberi še
Kralj Karel III. ima raka

Vir: tportal.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413