Zadovoljna.si
Moda

Moda

Modni kos, ki pristaja vsem in brez katerega to pomlad ne bo šlo

J.V.
01. 02. 2022 07.39
1

Moška moda je bila v zadnjih letih velik modni navdih za številne oblikovalce in modne navdušenke. In tudi to pomlad ne bo nič drugače. Poleg 'oversize' suknjičev, bomo namreč prisegale tudi na klasično srajco. Gre za zimzelen modni kos, ki bo imel vedno prostor v vaši omari in ga lahko vključite v marsikatero modno kombinacijo, ne glede na vaš stil.

'Oversize' srajce osvajajo s svojo preprostostjo in so odlična dopolnitev vsakega stajlinga, lahko pa postanejo tudi glavna zvezda outfita, če izberete model v svetli barvi. Tako kot hlače, plašči in obleke, bodo namreč tudi srajce prihajajočo sezono najbolj priljubljene v 'oversize' različici in izgledajo, kot da smo si jih izposodile iz njegove omare. Zelo priljubljene bodo srajce in bombaža in lana, saj so zelo praktične za kombiniranje in vsak stajling v trenutku preobrazijo v trendovskega. 

Za razliko od lanskega leta, pa modni trendi prihajajoče sezone ne prinašajo le klasičnih modelov v beli barvi, temveč tudi v pastelnih odtenkih in svetlih barvah, kot so roza, modra in oranžna, zato srajca ni več le neopazna osnova, ampak prava zvezda outfitov.

Kako kombinirati srajco?

Srajce so popolna osnova za večplastna oblačila in izgledajo odlično pod puloverji, jopicami in plašči. Če želite ustvariti bolj 'casual' videz jo pusite, da pada čez hlače in jo kombinirajte z vašimi najljubšimi kavbojkami in nepogrešljivimi mokasinkami, za bolj eleganten videz pa jo zatlačite za pas hlač.

Več modnih nasvetov, kako nositi 'oversize' srajco, pa najdete v spodnjem članku!

Modni favorit: kako nositi 'oversize' srajco?
Preberi še
Modni favorit: kako nositi 'oversize' srajco?
Srajca
SrajcaFOTO: ASOS
Srajca
SrajcaFOTO: ASOS
Srajca
SrajcaFOTO: ASOS
Srajca
SrajcaFOTO: ASOS
Srajca
SrajcaFOTO: ASOS
Srajca
SrajcaFOTO: ASOS
Srajca
SrajcaFOTO: ASOS

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375