Zadovoljna.si
Valjček za lepoto in neznosno bolečino

Lepota

Angelina Jolie: S krvavim tretmajem do žareče kože

Ž.S.
17. 08. 2010 19.01
6

Včasih je želja po lepoti tako močna, da je ne omaja niti bolečina. S tem se zagotovo strinja tudi lepotica Angelina, ki napeto in čvrsto kožo ohranja s krvavim in bolečim lepotnim postopkom.

Valjček za lepoto in neznosno bolečino
Valjček za lepoto in neznosno bolečinoFOTO:
Igle za lepoto

Boj za lepoto, ki povzroča mučne bolečine in rane, navdušuje ženske po vsem svetu. Čeprav je postopek bizaren in v človeških očeh skoraj nehuman, ga zagovornice lepote podpirajo in kljub visoki ceni zvesto uporabljajo. Skrivnost postopka je v valju, ki ga sestavljajo igle, ki so dolge do tri milimetre. Valjček, ki napravi tudi do 250 majhnih ranic na kubični centimeter kože, se mora skozi mesto, ki ga želimo obdelati, zapeljati kar 16-krat. Kljub anesteziji, ki jo stranke prejmejo ob začetku tretmaja, je bolečina tako huda, da mnoge tudi omedlijo.

Ima Angelinina lepota krvav priokus ali gre za še eno bizarno zvezdniško lepotno muho?
Ima Angelinina lepota krvav priokus ali gre za še eno bizarno zvezdniško lepotno muho? FOTO:

Skrivnostni valjček Angeline Jolie

Dermoroller je v zelo kratkem času postal eden izmed bolj iskanih izdelkov na trgu lepotne industrije. Zaradi svojega bizarnega načina, ki gladi gube, uničuje strije in celulit, pa se o njem govori le za zaprtimi vrati. Zadovoljna uporabnica je tudi Angelina Jolie, ki za en bolečinski tretma odšteje tudi 500 funtov. Čeprav je Angelina vajena bolečine (prav vsi poznamo njeno obsedenost s krvjo in grobim seksom), vseeno ni kos čudežnemu valjčku. Posegi se izvajajo le v dermatoloških ambulantah, originalni izdelek pa ni na voljo v prosti prodaji ravno zaradi nenavadne uporabe, saj se njegovi iznajditelji bojijo, da bi ga izrabljali tudi tisti ljudje, ki so z bolečino naravnost obsedeni.

Od krvi do lepote

Pred posegom se koža zaščiti s posebno kremo in čeprav naj bi bil dermaroller priporočljiv tudi za najbolj občutljivo kožo, njegova uporaba izgleda ter tudi je kruta in zelo boleča. Uporablja se tudi na obrazu, njegova skrivnost pa je v procesu obnavljanja kože. Z rano koža avtomatično sproži samodejno celjenje in obnovo. S tem spodbudi kožni elastin in kolagen, kar povzroči glajenje gub in celulita. Za razliko od laserskih terapij naj ta valjček ne bi poškodoval kožne povrhnjice, kljub temu pa obstajajo le redke in posebne uporabnice, ki mu zaupajo.

Cena lepote se meri v količini krvi, ki jo povzroči 'čudežni' valjček.
Cena lepote se meri v količini krvi, ki jo povzroči 'čudežni' valjček.FOTO:

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471