Zadovoljna.si
Betsey Johnson

Moda

Kolekcija Betsey Johnson: Barvita, drzna in divja

Z.K.
07. 04. 2011 14.42
0

Ljubiteljice edinstvenih in nekonvencionalnih oblačil boste nad najnovejšo linijo priznane ameriške modne oblikovalke Betsey Johnson več kot navdušene. Kolekcija za pomlad/poletje 2011 združuje več različnih slogov, ki tvorijo za Betsey značilno "funky" celoto.

Poudarek je bil na črtah in modnih dodatkih.
Poudarek je bil na črtah in modnih dodatkih.FOTO:

Barvita kolekcija in nenavadni modni dodatki

Ekscentrični 68-letni oblikovalki Betsey Johnson je zopet uspelo ustvariti še eno barvito in "odštekano" retrokolekcijo, ki je primerna za vse, ki rade izstopajo. Ženske obline poudarjajo tesno oprijeti trikoji v različnih barvah. Drzne "outfite" je oblikovalka kombinirala z nenavadnimi modnimi dodatki, ki celotno podobo še dodatno popestrijo. Med njimi so masivne verige, pasovi, rokavice, sončna očala, nakit in tako imenovani "leg warmerji", ki kolekcijo zaradi svoje barvitosti ponesejo nazaj v 80. leta.

Ena od manekenk se je preizkusila tudi na rolki in nesrečno padla.
Ena od manekenk se je preizkusila tudi na rolki in nesrečno padla.FOTO:

Več kot le modna revija

Poleg močnih barv, ki so gledalce modne revije kar zaslepile, so močno izstopali tudi potiski na oblačilih, ki so pritegnili veliko pozornosti. Pravi učinek so dosegli ravno zaradi izstopajočih modnih dodatkov in neobičajnih krojev, značilnih za Betsey. Drzni modni dodatki, močne barve in črno-beli vzorci skupaj tvorijo urbano-eleganten videz. Njene modne revije veljajo za sproščene, divje in nekaj posebnega. V prvih vrstah ne sedijo namrščeni modni kritiki, temveč je vse skupaj zasnovano kot prireditev, kamor so se modni navdušenci prišli pozabavat.

Pestrost na vrhuncu

Manekenke so se po modni stezi živahno sprehajale v drznih oblačilih, na katerih so prevladovale predvsem črte in cvetlični vzorci. Pestra kolekcija je vključevala zelo različna oblačila in kroje, od tesno oprijetih trikojev, pajacev, oblek s krinolino in "maxi" oblek, manjkala pa niso niti oblačila v slogu seksi mornark. Kreacije so nekakšna mešanica "vintage" sloga, ki je uravnotežen s kančkom modernizma in seksi elementi, kot sta čipka in mreža. Moda naj bi bila zabavna in kolekcija Betsey Johnson izraža prav to.

Obleke v divjih barvah.
Obleke v divjih barvah.FOTO:


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478