Zadovoljna.si
Tistim, ki se bojijo kač, take masaže ne priporočamo.

Moda

Bizarni lepotni tretmaji

K.B.
08. 10. 2009 18.45
2

Dandanes so v prestižnih spajih zelo priljubljena starodavna zdravilna sredstva, ki so na voljo vsem, ki bi v imenu lepote radi preizkusili kaj novega. Vendar pa veljajo za zelo bizarna in niso prav nič podobna sodobnim tretmajem

Bikova sperma na laseh? Bljak ...
Bikova sperma na laseh? Bljak ...FOTO:
Bikova sperma za lepše lase
V Londonu prestižen frizerski salon ponuja tretma, ki barvane in poškodovane lase znova okrepi. To se sliši povsem običajno, vendar tu uporabljajo prav posebne sestavine, ki sestavljajo to obnovitveno masko. Med njimi so: iranska rastlina, mešanica proteinov in zagotovo najbolj nenavadna bikova sperma. Verjetno bi marsikatera ženska dvakrat ali celo trikrat premislila, preden bi dovolila, da ji tovrstno masko dajo na lase.

Okopajte se v pivu!
Nekateri zvezdniki, denimo Catherine Zeta-Jones, že dalj časa uporabljajo maske za sijoče lase, v katerih je glavna sestavina pivo. Toda v Nemčiji so vse skupaj pripeljali do nove stopnje, saj se je v spajih mogoče kar okopati v pivu. Ponujajo vam peneče ter tople, jacuzzijem podobne tretmaje, ki pomirijo vašo kožo. Pivo vsebuje B-vitamine, biotine ter proteine, ki kožo očistijo in nahranijo.

Tistim, ki se bojijo kač, take masaže ne priporočamo.
Tistim, ki se bojijo kač, take masaže ne priporočamo.FOTO:
Naj vas božajo kače!
V Izraelu vam ponujajo prav posebno kačjo masažo. Primerne so le določene vrste kač, ki vam jih položijo na telo. Njihovo gibanje vam masira in lušči telo. Našle naj bi boleče predele in olajšale napetost v teh območjih. Večje kače povzočajo pomirjajoč občutek, manjše pa vaše telo nežno božajo.

Pijavke za boljšo kri
Pijavke za boljšo kri FOTO:

 

Naj vam pijavke prečistijo kri!
Kljub zdravstvenim tveganjem so krvne pijavke, ki vam s sesanjem krvi prečistijo kri, zelo priljubljene po vsem svetu. Ena od zvezdnic, ki to rada prakticira, je Demi Moore, ki je nad tovrstno terapijo več kot navdušena in se vedno znova rada vrača v spa, ki to ponuja. To tehniko so uporabljali že v starodavnem Egiptu, saj so bili egipčanski zdravniki prepričani, da s pijavkami lahko ozdravijo vse bolezni. Te majhne krvosese pa ne uporabljajo le v spajih, temveč tudi v kirurške namene.

Kitajska skodelična akupuntura
To starodavno tehniko uporabljajo, da bi stimulirali pretok krvi in uravnotežili notranjo energijo. Na kožo vam položijo majhne kozarčke ali bambusove skodelice tako, da pod njimi ustvarijo vakum. Kljub temu da vam po terapiji na koži ostanejo temno rdeče modrice, velja za popolnoma nebolečo. Ena od zadovoljnih uporabnic je tudi zvezdnica Gywneth Paltrow, ki se je na enem izmed dogodkov prikazala s čudnimi krogci po celi hrbtenici, ki so bili posledica kitajske akupunkture.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493