Zadovoljna.si
Lottie Moss - 2

Moda

Bo šla po sestrinih stopinjah in postala nova modna ikona?

U.S.
17. 01. 2014 08.24
2

Lottie Moss je mlajša sestra slavne Kate Moss, vrhunske manekenke, ki že vrsto let navdušuje v reklamnih oglasih, na jumbo plakatih in modnih pistah. Kjerkoli se pojavi in karkoli da nase, v trenutku postane absolutni hit. Zato ni nič čudnega, da so se kar nekaj časa trudili in snubili tudi njeno sestro, da vstopi v svet mode in krene po sestrini poti. In zdaj jim je končno to tudi uspelo!

Lottie Moss -1
Lottie Moss -1FOTO:
Lottie Moss je mlada, a nadvse perspektivna najstnica, ki je sedaj odločena, da bo stopila po sestrinih stopinjah in se preizkusila kot model v svetu mode. Njena pot se je že začela nadvse obetavno – dejstvo, da je mlajša sestra nadvse uspešne Kate Moss, ji je pomagalo odpreti marsikatera vrata že na samem začetku in tako je še preden jo je modni svet dodobra spoznal, podpisala pogodbo s prestižno modno agencijo Storm, ki bo odslej skrbela zanjo in ki je pred leti tudi njeno sestro Kate izstrelila med zvezde.

Naravno lepo in nadvse simpatično 16-letnico so agenti snubili že dlje časa in čeprav je imela sprva resne pomisleke, ali si pravzaprav sploh želi delati v svetu mode, se je na koncu vendarle odločila za tovrstno kariero. Da svet mode ni zgolj blišč, jo je med drugim opozorila tudi Kate, ki je sestri položila na srce, da naj se maksimalno potrudi in izkaže, a na drugi strani naj ima jasno postavljene cilje in vrednote, ki naj jih upošteva na svoji poti.

Najlepše darilo za svoj 16. rojstni dan je tako že dobila, z novo podpisano pogodbo pa se je simpatična plavolaska pohvalila tudi prijateljem preko svojega družabnega profila.

Lottie Moss
Lottie MossFOTO: Twitter
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471