Zadovoljna.si
Kate obožuje modna in lepa spalna oblačila in perilo.

Moda

Božična darila Kate Moss

S.O.
29. 10. 2009 14.16
1

Manekenka in modna oblikovalka je predstavila svojo božično kolekcijo oblačil, ki jih je tokrat navdihnila s kančkom orientalskih barv in oblik.

Kate obožuje modna in lepa spalna oblačila in perilo.
Kate obožuje modna in lepa spalna oblačila in perilo.FOTO:

Prazniki so pred vrati

Modna ikona Kate Moss, ki že nekaj let pod svojim imenom oblikuje linijo oblačil za priznano angleško modno hišo, se je tokrat prepustila domišljiji prihajajočih praznikov. Kolekcija vsebuje ključne decembrske kose, ki bi jih po njenem mnenju morala imeti vsaka sodobna ženska, poleg tega pa naj bi z linijo oblačil rešila marsikatero praznično nakupovalno zagato.

Zapeljivo in seksi
Zapeljivo in seksi FOTO:Kolekcija poleg modnih večernih oblekic vsebuje tudi spodnje perilo z dodatkom svile, čipke in drznih potiskov. Kate je nekaj svojega ustvarjalnega časa namenila tudi pižamam in zapeljivim spalnim oblekicam, ki zagotovo ne bodo ostale neopažene. Pri svoji inspiraciji je upoštevala predvsem prihajajoče praznike in svoje občutke.

"Obožujem lepa oblačila tudi v postelji. Skozi leta sem ustvarila zelo veliko različnih kompletov spodnjega perila, spalnih srajčk in podobnih oblačil. Le kdo bi se branil lepega spodnjega perila za božično darilo?"

Navdih je bila njena omara

"Pri ustvarjanju sem upoštevala kar svojo omaro. Zamislila sem se, kateri so tisti ključni kosi, ki bi jih rada imela, nekaj idej pa sem našla kar v preteklih kolekcijah, kot na primer potisk rož in metulje." Lepa Angležinja je za najljubši kos izbrala prav oblačila za spanje in udobne svilene tunike, ki se lahko hitro prelevijo v elegantno in glamurozno oblačilo. Tudi spodnje perilo je nanjo naredilo močan vtis.

 

"Perilo prilagajam svojemu počutju in vedno ko se preoblečem, ga zamenjam in prilagodim obleki. To pa še ne pomeni, da mora vsak nedrček imeti ujemajoče hlačke. Tudi pri perilu je dovoljeno mešanje različnih stilov, barv in materialov."

Praznični kolekciji napoveduje uspeh. K temu naj bi pripomoglo prav spodnje perilo, pri katerem se je Kate prepustila domišljiji in ustvarila modno, romantično, seksi in drzno kombinacijo, ki bi jo marsikatera z veseljem poiskala pod svojim božičnim drevescem.

Svilena tunika je eden izmed njenih najljubših kosov v kolekciji.
Svilena tunika je eden izmed njenih najljubših kosov v kolekciji.FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375