Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

Brazilija je seksi!

S.O.
29. 07. 2010 18.30
2

Vse, kar prihaja iz Brazilije, je lepo in seksi, še posebno, ko gre za dekleta in kopalke. Domača dežela supermodelov Gisel Bundchen in Alessandre Ambrosio je namreč tudi mesto, kjer se je začela zgodba mističnih kopalk banco de areia.

Predstavlja jih zapeljiva Raica

Tokrat se je v njihove barve odela Raica Oliveira. Zapeljivo Brazilko je odkril Sergio Mattos, ki je na modne steze popeljal tudi Gisele Bundchen. Njena prva pot jo je vodila v Francijo, kmalu zatem pa se je z mamo preselila v New York in začela graditi svojo kariero. Prvi opazni nastop je doživela za kampanjo Christian Dior, zatem pa se je njena manekenska pot le še strmo vzpenjala. Njeno telo krasi šest tatujev, veliko prostega časa pa posveča tudi svojim psom, ki jih ima kar osem. Lepotica namreč obožuje živali, zato je že celo življenje vegetarijanka. Sama pravi, da ji meso ne vzbudi nobenega skomina. Tekoče govori kar pet jezikov, med drugim tudi francosko in italijansko, svojo razpoznavnost pa poskuša unovčiti tudi na dobrodelnem področju, saj se bori pomagati otrokom, ki so zboleli za rakom.

Brazilija na vaši koži

Pisane kopalke banco de areia žensko popeljejo na drugo stran sveta, v puščavo. Tam pisane krpice pridejo resnično do izraza in se poigrajo z mnogimi potiski, ki jih daje narava. Kroji so unikatni in prilagojeni različnim postavam. V kolekciji se znajdejo tako samostoječi nedrčki, ki razkrivajo ramena, kot tudi enodelne kopalke. Njihov namen je preprost – očarati in prevzeti, kar je zaradi domiselnih tekstur in vzorcev tudi mogoče. Minimalistične krpice na prefinjen način poudarjajo lepoto ženskega telesa in čar, ki ga prinaša poletje. Namenjene so tistim, ki obožujejo barvitost in se ne skrivajo za enoličnostjo. Modni poznavalci pravijo, da v sebi nosijo skrivnost, ki jo premorejo le brazilska dekleta – seksapil.


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471