Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

Čutna kolekcija londonske oblikovalke nakita

S.O.
10. 11. 2010 16.50
0

Nina Koutibashvili je oblikovalka nakita, ki svoj navdih črpa iz mode, ženskega telesa in čutnosti. Svoje izdelke rada enači s tkanino, ki obdaja telo in se prilagaja vsakemu gibu. Čeprav pri oblikovanju po večini uporablja zlato, platino in dragulje, nakitu dodaja mehke linije in čutne poteze.

Mehke linije, ki posnemajo tkanino

Danes svoj nakit izdeluje v Londonu, kjer je razvila svoj edinstven slog in tehniko oblikovanja. Ves nakit je narejen ročno, zaradi drobnih detajlov, ki ga odlikujejo, pa je postal prava poslastica za modne navdušence. Nina Koutibashvili je v Veliki Britaniji prejela nagrado za najboljšo oblikovalko nakita v letu 2010, iz leta v leto pa njeno ustvarjanje postaja vedno bolj razpoznavno. Vsaka kolekcija v sebi skriva novo zgodbo in poglavje, ki ji odpira nova vrata. Kolekcija 'Sleek' tako v sebi združuje različne detajle in izdelke. Verižice, ki jih sestavljajo drobni obročki nepravilnih oblik, zapestnice, ki jih navdihujejo morske korale, uhani, ki s svojim izgledom posnemajo mehke, nedolžne in padajoče linije. V kolekciji lahko najdemo bisere kombinirane z rumenim zlatom, drage kamne različnih barv in diamante. Nina je ustvarila prestižno linijo nakita, ki eleganco popelje v prihodnost, polno detajlov in različnih načinov uporabe.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471