Zadovoljna.si
Stekleni nohti - 3

Lepota

Diamantni nohti osvajajo svet

J.V.
21. 10. 2015 10.13
2

Iz Koreje prihaja nov lepotni trend manikure, ki so ga poimenovali 'stekleni nohti'. Učinek stekla oziroma videz diamanta dosežemo tako, da noht okrasimo s koščki celofana in jih premažemo z brezbarvnim lakom.

Stekleni nohti - 2
Stekleni nohti - 2FOTO: Instagram

Gre za manikuro, ki si jo je omislila Eun Kyung Park, lastnica enega izmed najbolj priljubljenih kozmetičnih salonov v Južni Koreji. Trend se je preko družbenih omrežij že razširil po celem svetu in navdušil številne modne navdušenke, ki rade eksperimentirajo. Diamantni videz nohtov pa lahko ustvarite tudi same doma, saj je edina stvar, ki jo za to potrebujete, celofan.

Glede na priljubljenost lepotnega trenda so se številna podjetja že odločila izdelati tudi nalepke za nohte, ki nanašanje in odstranjevanje steklene manikure še dodatno olajšajo, vizualno pa izgledajo enako. Na noht najprej nanesete bazo, nato nalepko, ki jo dodatno utrdite z nadlakom in vaši nohti so pripravljeni.

Ta manikura je v Koreji trenutno velik hit, glede na to, da o njej poročajo tudi številni svetovni mediji, pa smo prepričani, da bo kmalu na voljo tudi pri nas.

Instagram so preplavile fotografije barvitih pričesk, ki spominjajo na oddaljene galaksije.

Stekleni nohti - 3
Stekleni nohti - 3FOTO: Instagram

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413