Zadovoljna.si
Lasje jesen 2012 - 3

Moda

Drzne in barvite v jesen 2012

Z.K.
13. 09. 2012 15.46
4

Na vsake toliko časa si privoščite spremembo, nov letni čas je kot nalašč za to. Bodite v koraku s trendi in svojo pričesko zamenjajte za barvito in odbito ter navdušite v jesenskem času. Če ste pripravljeni na spremembe, poglejte galerijo trendi pričesk za jesen 2012, ki naj vam služijo kot navdih!

Dovolite si eksperimentirati!
Dovolite si eksperimentirati! FOTO:

Ste pripravljene?

 Poletje se poslavlja in s tem tudi poletni trendi, ki jim že mahamo v slovo. Prišla je jesen, ki je prinesla nove zapovedi, tako modne kot tudi lepotne. Za tiste, ki ste drzne in v življenje vnašate veliko barv, ali pa ste enostavno naveličane dolgočasnih in običajnih pričesk, je na voljo ogromno različnih barvitih frizur, k jih lahko posnemate in preprosto navdušite.

 

Različne barve in dolžine

S kombiniranjem živahnih odtenkov na laseh boste dosegli drzno pričesko, zato se ne bojte izbrati tistih, ki vam najbolj ustrezajo. Ni pomembno, ali je barva trenutno in, če ustreza vašemu počutju in veste, kako jo nositi, potem se zanjo tudi odločite. Lahko se odločite za obarvana pramena las ali pa obarvate večji del las. Kombinacij je ogromno, vi pa izberite svojo najljubšo. Prav tako lahko izbirate med dvema odtenkoma, za še bolj opazno pričesko pa jih izberite več. Če vaši lasje niso povsem svetli, jih boste morale posvetlili, sicer živahna barva ne bo prijela.

Izberite svojo barvo in svojo dolžino.
Izberite svojo barvo in svojo dolžino.FOTO:

Ste za ombre?

Odločite se lahko tudi za modno in priljubljeno 'ombre' barvno kombinacijo, ko kombinirate dve barvi. Vrhnji del las je v enem odtenku in konice v drugem. Glavni odtenek naj bo bolj naraven, torej vrhnji del las naj bo blond ali rjav, lahko tudi črn. Barva za kombiniranje pa naj bo bolj živahna. Izbirajte med zeleno, modro, roza, vijolično ali roza.

Ombre je še vedno in!
Ombre je še vedno in!FOTO:

Ostre linije in divje barve

Letošnja jesen je oživela temačen gotski slog, oblikovalci pričesk pa so si pri svojem delu dali duška in se odločili za še drznejše kombinacije kot kadar koli prej. Zaznamovale so jih ostre linije in žive barve, vse skupaj pa odraža slog visoke mode. Odločite se lahko za dvobarvno kombinacijo, za drznejši videz pa dodajte še kakšen odtenek več. Vsekakor ne boste ostale neopažene. Tovrstna pričeska zahteva tudi redno striženje in barvanje, zato dvakrat premislite, preden se zanjo odločite.

Ste za gotski slog?
Ste za gotski slog?FOTO:

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493