Zadovoljna.si
Mary Kate in Ashley Olsen

Moda

Dvojčici Olsen z linijo ročno izdelanih torbic

S.O.
15. 07. 2011 13.42
8

Podjetni dvojčici Olsen smo prvič spoznali v družinski zabavni seriji Full House, kjer sta igrali prikupno deklico Michelle, danes pa se Mary Kate in Ashley bolj kot s filmskimi vlogami ukvarjata z lastno modno znamko The Row. Letošnje poletje bo linijo oblačil dopolnila še serija ročno izdelanih torbic, sestavljenih iz prestižne aligatorjeve in pitonove kože.

Linijo poimenovali po sestri in bratu

25-letnici trenutno veliko pozornosti namenjata lastni blagovni znamki The Row, ki sta jo poimenovali po znani nakupovalni ulici Savile Row, ki se nahaja v Londonu. Čeprav so mnogi njuno delo označili za še eno znano zvezdniško potezo, sta Mary Kate in Ashley s svojo modno linijo navdušili marsikaterega modnega kritika. Gre za kakovostna oblačila višjega cenovnega razreda, ki združujejo visoko modo in boemski stil. Prvo linijo sta poimenovali Elizabeth & James (po sestri in bratu) in z lahkotnim, zelo čistim stilom navdušili predvsem pripadnike minimalizma. V sodelovanju z oblikovalcem nakita Robertom Lee Morrisom sta linijo razširili še z brezčasnimi dodatki. Preko osemdeset srebrnih in zlatih kosov je bilo ustvarjenih z namenom, da bi posamezniki nakit lahko poljubno dopolnjevali s sezonskimi dodatki. Osnova bi bila tako vedno enaka, celoten videz pa je vsak trenutek pripravljen na dopolnitev. Linija nakita je med kupci požela veliko navdušenje, celoten koncept dopolnjevanja pa si je zamislila Ashley.

Edinstveni in samosvoji

Nad čevlji iz istoimenske kolekcije se je med drugim navdušila tudi Victoria Beckham. Linija združuje tako udobne sandale kot vrtoglave visoke pete, ki so v preteklosti očarale tako mlade kot nekoliko starejše modne navdušenke. Zadnja stvaritev izpod rok zvezdniške dvojice je linija torbic. Ročno ustvarjene modne dodatke sestavlja prestižna aligatorjeva in pitonova koža. Mary Kate in Ashley sta bili med drugim že tarči kritik PETE, organizacije, ki ščiti pravice živali, saj med ustvarjanjem oblačil uporabljata različne živalske kože in krzno. Kljub nenehnim očitanjem ostajata redki zvezdnici, katerih delo pohvalijo tudi najvplivnejši modni kritiki.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413