Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

Predstavljamo vam novo kolekcijo Agent Provocateur

Saša Osolnik
14. 09. 2010 18.05
4

Prestižno dizajnersko damsko perilo očara in razvnema oba spola. Agent Provocateur, edinstvena blagovna znamka damskega perila, je predstavila svojo novo kolekcijo, polno seksapila, čutnosti in ženske lepote. Danes si ga lahko omislimo tudi v Sloveniji, ki je postala ena izmed 45 držav z ekskluzivno ponudbo perila, v katerega se preprosto zaljubiš.

Mejnik čutnega spodnjega perila

Prvi butik blagovne znamke Agent Provocateur so odprli v Londonu leta 1994. V rekordnem času je vizija, ki temelji na čutnosti, erotiki in samosvojem modnem trendu, očarala svetovno občinstvo. Podlegla ji je tudi britanska navidezna krepost, ki je vse, kar je povezano z erotiko, obsojala kot nemoralno in opolzko. Temeljni cilj podjetja, z razpoznavnim roza in črnim logom, je preprost – ljubiteljem estetike ponuditi visoko kakovostno dizajnersko damsko perilo, ki očara in razvnema oba spola.


Agent Provocateur – novo doživetje

Na skrbno izbranih lokacijah velikih prestolnic se danes nahaja 45 trgovin. V preteklem letu so butike, opremljene v stilu budoarja, z luksuznim pohištvom odprli v Dubaju, Katarju, Rusiji, Švici in tudi v Ljubljani. Vsak delček trgovine je samosvoje doživetje, namenjen razvajanju kupcev, ki uživajo v estetiki čutne erotike. Perilo visoke kakovosti in enkratnega dizajna ljubijo mnoge zvezdnice, med katerimi se najdeta tudi modna ikona Kate Moss in pevka Christina Aguilera.

Ustvarjalci blagovne znamke Agent Provocateur ne posnemajo tipičnih trendov oglaševanja. Prepričani so v intimnost doživljajev, ki jih razlikujejo od tipičnih trgovin s spodnjim perilom. Njihova filozofija se zliva s kakovostjo, prijaznostjo in ustvarjanjem svojevrstnih modnih trendov, saj želijo ostati drugačni in prepoznavni. Poleg linije spodnjega perila lahko v ličnih butikih najdemo tudi druge izdelke, ki dopolnjujejo estetiko spodnjega perila in navdušujejo s svojim dizajnom. Tu je linija parfumov, nakita, knjig in glasbe, ki pričara pridih umetnosti, v katero veruje ekipa priznanih dizajnerjev, ki se z vsakim novim kosom trudi ustvariti novo doživetje.
 
 

Fatalna ženska

Jesensko-zimska kolekcija časti vplivno žensko. Femme fatale se nikoli ne podreja moškemu. Vedno ostaja v središču pozornosti in dokazuje, da se skrivnostni šarm prestižnega perila prilagaja njeni osebnosti. Je odločna, samosvoja in strastna. Njen doma je urbano, temačno okolje, ki je dovolj čutno in skrivnostno, da ustreza njenemu šarmu in igrivemu smislu za humor.
 

Ekskluziven video na ogled le na našem portalu!

V tokratno središče vesolja so pri angleški hiši spodnjega perila postavili Kristy Hume, eno najuspešnejših manekenk 90. let. »Kristy je prototip naše popolne ženske, samozavestne, eterične in erotične. Ženske, ki ima družino in izžareva neverjetno inteligenco, čutnost in samosvojo osebnost, nekaj, kar spominja na film Noir in je pomešano z ženstvenostjo, prefinjeno erotiko in seksapilom,« je svojo izbiro pojasnila Sarah Shotton, kreativna direktorica Agent Provocateur.

Kristy v videu predstavlja živahno žensko z zanimivim karakterjem, ki svojega partnerja nadvlada s hladnokrvnim, a šarmantnim nastopom. Dveminutni pogled v to z erotiko nabito filmsko okolje je delo Johana Rencka, ki ustvarja pod okriljem studia RSA. Ekskluzivno videovsebino lahko z dovoljenjem Agent Provocateurja predvajajo le izbrane države, ob zahtevi, da jo predstavi le en medij. Tokrat je ekskluzivno pravico in čast predstavitve videa, ustvarjenega za jesensko-zimsko kolekcijo, dobil prav naš portal.


Najbolj erotično perilo na svetu

Kolekcija je svoj navdih našla v močnih in odločnih ženskah, ki so v drugi polovici 20. stoletja zavladale hollywoodskemu filmu. Ženska, ki jo navdihuje Agent Provocateur, je samozavestna, lepa, skrivnostna in posebna zaradi svojega umetniškega pridiha. Čutne tkanine in ročno tkana čipka so največkrat obarvane v skrivnostno in seksapilno črnino, čutne detajle pa spremlja pridih viola barve, pariške modrine in strastno rdeče. Ženska, ki bo svoje telo okrasila s prestižnimi kosi čutne zgodbe, ki jo ustvarja Agent Provocateur, pa se zagotovo strinja z besedami Kristy Hume: „Perilo Agent Provocateur je najbolj erotično perilo na svetu. Ampak jaz ga nosim zgolj zase.“

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375