Zadovoljna.si
Kreacija Devota & Lomba prikazana na Cibeles Madrid Fashion Week 2008.

Moda

FOTO: Visoka moda se seli na ulice

M. H.
15. 09. 2008 14.53
0

V Madridu je od 15. do 19. septembra potekal teden mode, ki ima poleg novega imena „Cibeles Madrid Fashion Week“ tudi novo podobo. Organizatorji prireditve so prikaz novih kreacij za pomlad/poletje 2009 z modnih pist preselili na madridske ulice in trge.

Kreacija Devota & Lomba prikazana na Cibeles Madrid Fashion Week 2008.
Kreacija Devota & Lomba prikazana na Cibeles Madrid Fashion Week 2008.FOTO: Reuters

"Cibeles Madrid Fashion Week“, ki je trajal od 15. do 19. septembra, odpira novo poglavje španske mode. Čeprav je ta modna revija že tradicionalna, je letos dobila povsem nov videz in vsebino. Revije se je udeležilo kar 52 modnih oblikovalcev, priznanih in tistih, ki se šele uveljavljajo. Med njimi so svoje kolekcije za pomlad/poletje 2009, med drugimi predstavili: Devota & Lomba, Jesús del Pozo, Victorio & Lucchino, Francos Montesinos, Elio Berhanyer, Angel Schlesser.

Širšemu občinstvu najbolj všečna poteza te prenovljene modne prireditve je gotovo ta, da se moda z modnih pist seli na ulice. Organizatorji so na večje madridske trge in ulice postavili velike zaslone, na katerih so prikazovali vnaprej posnete oddaje aktualnih modnih revij in posnetke z minulih prireditev. Modni navdušenci pa so svojo radovednost lahko potešili tudi ob pijači na kateri od madridskih kavarniških teras na trgu España ali Colón.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413