Zadovoljna.si
Frizerski šov, ki časti modo in umetnost.

Moda

Frizerski šov prihodnosti

Z.S.
18. 10. 2010 16.00
0

V angleški prestolnici mode se je tokrat odvijal Alternativni frizerski šov, ki je predstavil različne dimenzije modne umetnosti in ustvarijalni potencial frizerjev, ki so s svojim delom navdušili in šokirali. Poleg las so bila v središču pozornosti tudi nenavadna oblačila.

Kjer se trendi prepletajo z domišljijo ...
Kjer se trendi prepletajo z domišljijo ...FOTO: Reuters
Domišljija brez meja

Modna prestolnica London je postregla z revolucionarnimi frizurami, ki jih običajno vidimo le na modnih stezah. Alternativni frizerski šov je navdušil, presenetil in šokiral z zanimivimi trendi frizur, ki jih v noslivejši izvedbi običajno gledamo na različnih modnih revijah. Lasje so postali več kot okras. Skupaj z unikatnimi kreacijami so tvorili svojo zgodbo in ustvarjali domišljijske like. Le malo katera ženska bi si upala s pričesko po zadnji modi, ki svoj navdih išče v prihodnosti in živalih, stopiti na ulico, vendar je revija kljub temu naletela na pozitivne kritike.
 

Neraziskana prihodnost

Ekipa izkušenih frizerskih mojstrov je lase obarvala v paleto živahnih odtenkov, jih okrasila s kovinskimi detajli, perjem in lasnimi vložki. Nosljivost je pozabljena, navdih je neraziskana prihodnost, ki čaka na svoj trenutek.

Frizerski šov, ki časti modo in umetnost.
Frizerski šov, ki časti modo in umetnost.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471