Zadovoljna.si
Galaktični lasje so nov trend - 1

Lepota

Galaktični lasje so nov lepotni trend

J.V.
20. 10. 2015 08.10
2

Instagram so preplavile fotografije barvitih pričesk, ki spominjajo na oddaljene galaksije. Gre za najnovejši lepotni trend, nad katerim se niso navdušile le pripadnice nežnega spola, ampak tudi marsikateri moški. In čeprav je prelivanje barvnih odtenkov čudovito, pa frizerski stilisti opozarjajo, da gre za stil, ki zahteva veliko časovno obvezo.

Navdih za pričesko pogosto dobimo pri zvezdnikih, najnovejši lepotni trend pa je bravanje las popeljal na povsem nov nivo. Čeprav že nekaj časa ni skrivnost, da so živi barvni odtenki letošnji 'must have', pa so galaktični lasje nekaj povsem novega.

Lepotni postopek vključuje pramena v globokih tonih modre, vijolične, rdeče in zelene, vse zmešane skupaj tako, da pričeska spominja na vrtinec barv galaksije. Nekatere pričeske so navdihnile fotografije vesolja, medtem ko so nekateri v svoj videz dodali tudi navdih, ki so go dobili od planeta ali dveh.

Vsi tisti, ki so se odločili za to drzno pričesko, so na družbenem omrežju Instagram delili fotografije, ki so čudovite. A frizerski stilisiti opozarjajo, da gre za zelo zahtevno barvanje, pričeska pa obenem tudi ni enostavno za vzdrževanje.

Poglejte, kaj se zgodi, če pred šamponom uporabite balzam!

Galaktični lasje so nov trend - 6
Galaktični lasje so nov trend - 6FOTO: Instagram
Galaktični lasje so nov trend - 5
Galaktični lasje so nov trend - 5FOTO: Instagram
Galaktični lasje so nov trend - 4
Galaktični lasje so nov trend - 4FOTO: Instagram
Galaktični lasje so nov trend - 3
Galaktični lasje so nov trend - 3FOTO: Instagram
Galaktični lasje so nov trend - 2
Galaktični lasje so nov trend - 2FOTO: Instagram

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413