Zadovoljna.si
Nives je spoznala, da pozirati pred foto objektivom in koketirati s kamero ni ravno mačji kašelj. Še posebej všeč ji je bil studio, kjer snemajo oddajo Gostilna išče šefa.

Lepota

Bo Nives zamenjala Lili Žagar?

U.S.
04. 12. 2013 08.25
3

V sklopu naše akcije Iščemo odbite pričeske nas je čakalo še zadnje dejanje. Z nagrajenko Nives Gorenjšček iz Tolmina smo se sprehodili po naši medijski hiši in ji omogočili, da je pokukala v zakulisje najbolj gledane dnevno-informativne oddaje, spoznala je ekipo, ki ustvarja oddajo Svet, pogledala pa je tudi v zakulisje, kako poteka snemanje najbolj priljubljenega resničnostnega šova ta hip Gostilna išče šefa. Prav ta studio jo je najbolj očaral.

Nives je spoznala, da pozirati pred foto objektivom in koketirati s kamero ni ravno mačji kašelj. Še posebej všeč ji je bil studio, kjer snemajo oddajo Gostilna išče šefa.
Nives je spoznala, da pozirati pred foto objektivom in koketirati s kamero ni ravno mačji kašelj. Še posebej všeč ji je bil studio, kjer snemajo oddajo Gostilna išče šefa.FOTO: Aljoša Kravanja

Nives Gorenjšček se je nagrade, da bo lahko en dan preživela na naši medijski hiši, zelo razveselila. "Joj, a res? Jaz sem zmagovalka. Super! Komaj čakam, da vas obiščem," nam je dejala že po telefonu, ko smo jo obvestili o tem, da je prav njej pripadla ta čast, da bo lahko od bližje spoznala, kako poteka delo na naši medijski hiši. To je bila glavna nagrada, ki jo je prejela v sklopu akcije Iščemo odbite pričeske, kjer nas je navdušila. Obenem je od pokrovitelja prejela še darilno vrečko z različnimi Fitoval izdelki za nego las, da bodo njeni še naprej sijoči in močni. "Jaz za svoje skrbim na karseda naraven način. Zelo pozorna sem na to, kaj dam nanje. Prisegam na kvaliteto. Še najraje izberem preverjene formule in jim ostajam zvesta," nam je ob tem zaupala in že veselo brskala po darilni vrečki, v kateri je bila linija izdelkov proti izpadanju las Fitoval, dermatološki šampon v kombinaciji z dermatološkim losjonom in kapsulami Fitoval, ki krepi lase in lase dlje časa ohranja v fazi rasti, intenzivni šampon proti prhljaju Fitoval + vzdrževalni šampon proti prhljaju Fitoval, masažni glavnik in majička pokrovitelja.

V dar je prejela tudi darilni vrečki, polni Fitoval izdelkov.
V dar je prejela tudi darilni vrečki, polni Fitoval izdelkov. FOTO:

Nives je za nekaj trenutkov postala voditeljica

Kot se za znane televizijske obraze spodobi, smo jo najprej pospremili v masko, kjer jo je dolgoletni sodelavec naše ekipe naličil in uredil. Ko je bila s svojim videzom povsem zadovoljna, se je odpravila v studio, kjer se je prepustila spretnim rokam našega fotografa. Da poziranje ni ravno mačji kašelj, je spoznala že kmalu, a se je ob vsem skupaj vseeno dobro zabavala. Po hiši se je med tem že ugibalo, ali se na svoj prvi nastop pred kamerami pripravlja nov televizijski obraz. No, ni bilo ravno tako. Nives se je v vlogo nove voditeljice šova Gostilna išče šefa prelevila le za nekaj trenutkov.

Spoznala je naše delo

Na koncu je urejena od glave do pet obiskala še redakcije, kjer ustvarjamo najbolj gledano dnevno-informativno oddajo 24ur, pokukala v zakulisje šova Gostilna išče šefa in pobližje spoznala redakcijo oddaje Svet na Kanalu A.
Vesela in zadovoljna, predvsem pa polna vtisov nam je na koncu obljubila, da nas bo zagotovo še obiskala – mogoče ob kakšni drugi priložnosti.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478