Zadovoljna.si
Visoke pete - 4

Moda

Izum, ki je razveselil ženske po celem svetu

J.V.
14. 05. 2015 08.03
22

Je že res, da vas vrtoglavo visoke pete podaljšajo za nekaj centimetrov in so noge v njih videti veliko bolj zapeljive kot v nizkih sandalih, a dejstvo je, da so visoke pete večino časa prava muka in trpljenje. Tega se dobro zaveda tudi Dolly Singh, ki se je odločila, da temu enkrat za vselej naredi konec. Izmumila je žensko obutev, ki ni samo lepa, ampak tudi udobna.

Visoke pete - 2
Visoke pete - 2FOTO: Pinterest

Prva asociacija, ki jo ženske dobimo na visoke petke je eleganca, zapeljivost in ženstvenost, no, takoj zatem pa se vsaka spomni tudi bolečine in neudobja.

Tisti, ki je dejal, da je za lepoto treba trepeti, je zagotovo govoril o visokih petkah. Zato je novica, da so znanstveniki izumili obutev z visokami petkami, ki ne povzroča bolečin, razveselila ženske po celem svetu. Tiste, ki pogosto nosijo izredno visoke pete imajo namreč velikokrat težave z utrujenimi mišicami v goleni in stegnu.

Dolly Sigh je delala kot direktorica v podjetju in vsak dan je nosila visoke pete. Ker se je naveličala neudobja in bolečin, se je odločila, da zaposli astrofizika, otropedskega kirurga in modnega oblikovalca, ki so izdelali obutev, ki je lepa in udobna.
 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493