Zadovoljna.si
kopalke na brazilskem tednu mode - 2

Svet na Kanalu A

Ja, tako bo to videti v prihodnje!

M.K.
22. 05. 2014 09.43
36

Čeprav nas večina letos še ni smuknila v kopalke, so na drugi strani sveta že predstavili trende kopalk za pomlad/poletje 2015. Na že končanem brazilskem tednu mode so bili obiskovalci priča pravi barvni pravljici, manjkalo pa ni niti modelov, za katere si nas večina ne more predstavljati, da bi v njih dejansko skočila v vodo.

kopalke na brazilskem tednu mode - 2
kopalke na brazilskem tednu mode - 2FOTO: Profimedia
Vsi že nestrpno pričakujemo visoke temperature, pri katerih bomo končno lahko oblekli nove kopalke in se osvežili v bazenu ali morju. A če nas je večina v koraku s časom, so nekateri kot kaže krepko pred nami. Taki pomisleki se nam lahko porajajo ob novici, da so na nedavnem brazilskem tednu mode že predstavili trende kopalne opreme za pomlad/poletje 2015.
PRIHAJA ČAS ZA KOPALKE: KAKŠNE SO LETOS V MODI IN KAKŠNO BARVO IZBRATI, DA VAM BODO KAR NAJBOLJ PRISTAJALE? RAZKRIVAMO V ODDAJI SVET NA KANALU A - DANES OB 18. URI!

Če torej še niste kupili kopalk za letošnji dopust, velja 'preklikati' spodnji galeriji, v katerih so prikazani čisto sveži trendi naslednjega poletja. Morda boste približek katerega izmed njih našli že v letošnjih kolekcijah – v tem primeru si jih kar privoščite, saj boste tako ubili dve muhi na en mah: vsaj dve sezoni boste videti kot prava modna poznavalka, obenem pa boste privarčevali nekaj denarja, saj vam naslednje leto ne bo treba kupiti novih kopalk.

In kakšne trende narekuje brazilska moda?

Če je verjeti oblikovalcem, ki so se predstavili na brazilskem tednu mode, bo poletje 2015 v znamenju živahnih barv ter tako imenovanih 'nude' odtenkov. Veliko bo drznih ter nenavadnih izrezov, trakcev, paščkov ter gole kože, kot kaže pa bo se bo ohranil tudi visoki pas. Med barvami bodo prevladovali ognjeni odtenki, torej rumena, oranžna ter rdečkasta, nič manj pa ne bo niti vijolične, modre ter vedno aktualne črne barve. Že dve sezoni izredno priljubljenim cvetličnim vzorcem se bodo pridružile črte ter potiski, se pa kot kaže v modno elito vračajo tudi enodelni modeli kopalk.

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493