Zadovoljna.si
Jesenski lepotni trendi

Moda

Lepotni trendi letošnje jeseni

Z.K.
23. 08. 2012 13.56
1

V svetu lepote je vsak letni čas zaznamovan po svoje. Tokrat jesen prinaša nove trende, ki jim modne navdušenke dosledno sledijo. Lica bomo obarvale rožnato, lase okrasile ali pa jih spletle v kito, konice nohtov bomo obarvale in oči umetniško naličile.

Lica naj bodo rožnata

Na modnih revijah slavnih oblikovalcev je bilo mogoče videti z rdečo poudarjena lica. Umetnik ličenja Dick Page za kozmetično hišo Shiseido pravi, da ga tovrstni videz spominja na izgled žensk po uri kopanja v vroči vodi ali po dobrem seksu. Za rdeča lica lahko nanje nanesete kanček šminke v isti barvi in jo z gobico, rahlo namočeno v puder, razporedite po licu. Izberete lahko tudi rdečilo na kremni osnovi ter ga za mladosten sijaj nanesete na jagodice lic.

Lasje mokrega videza

Jesenski trend pričesk prinaša sproščen, a eleganten videz, ki ga pričara predvsem tako imenovani 'wet look' oziroma moker videz. Lase počešite nazaj in jih pri tilniku spnite z elastiko ter spletite kito ter zoper pritrdite z elastiko. Za moker videz na lase nanesite tekoči gel.

Okrasite jih!

Na modni brvi Dolce & Gabbana je bilo mogoče videti pričeske, kjer so imele manekenke lase spete v elegantne fige, nosile pa so tudi baročne lasne trakove. Tovrstni ornamenti lahko povsem običajen videz spremenijo v nekaj posebnega in edinstvenega. Pričeska naj bo urejena, lase spnite in jih zgladite z gelom ali nanesite kanček gela. Zatem jih okrasite z izbranim okrasjem na traku ter navdušite.

Obarvajte konice nohtov

Nohte najprej enakomerno spilite na želeno dolžino. S črnim lakom natančno polakirajte samo konice nohtov, lahko si pomagate tudi s samolepilnimi lističi, ki jih dobite v drogeriji. Počakajte, da se lak posuši, in ga po potrebi nanesite še enkrat. Ko se lak temeljito posuši, na noht nanesite še prozoren lak, ki bo nanos utrdil in podaljšal obstojnost francoske manikure.

Ustvarjajte z ličili!
Ustvarjajte z ličili!FOTO:

Oči umetnice

Naj vam veke služijo kot umetniško platno, na katerem se lahko izražate. Namesto enega odtenka uporabite štiri in pokažite svojo umetniško dušo. Rjavo senčilo nanesite po celotni veki, osredotočite se na zunanji dve tretjini očesa. Na notranjo stran veke nanesite vijolični odtenek. Smaragdno zeleni odtenek nanesite na sredino očesa in ga zabrišite v vijolično in rjavo barvo. Pod spodnjo linijo očesa z ostro pristriženim čopičem nanesite še rjavo senčilo. Uporabite še črno tekoče črtalo in obrobite oči. Za končni videz na trepalnice nanesite še maskaro.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493