Zadovoljna.si
Jesenski nohti - 3

Lepota

Jesenski odtenki tudi na vaših nohtih

J.V.
19. 11. 2015 08.11
6

Jeseni in pozimi prisegamo na temnejše barvne odtenke tako pri izbiri oblačil kot pri izbiri lakov za nohte. Letos se med najbolj priljubljene uvrščajo rjavi in sivi odtenki, ne moremo pa niti brez bordo in temno vijolične.

Eden izmed najbolj priljubljenih lepotnih dodatkov, ki vsako leto prinaša nove trende, so zagotovo laki za nohte v 1001 barvnem odtenku. In tako, kot se to zgodi pred vsakim začetkom sezone, tudi letošnja jesen prinaša barvne odtenke, ki bodo veljali za najbolj priljubljene. A večjih sprememb, kot kaže, ne bo, saj bodo tudi v prihodnjih mesecih prevladovale že tradicionalne barve, kot so temno rdeča, odtenki rjave, vijolična in vse nianse sive.

Rdeča barva se bo v jesenskih dneh okrepila s temnino. Predstavljajte si krvavo rdečo barvo, ki bo ena izmed ključnih v prihajajočih hladnejših dneh. Rdeča je univerzalna in pristaja vsem tipom polti, prav tako pa z njo ne bomo grešili – tako na sestanku kot na divji zabavi. Umetniki ličenja opozarjajo tudi na kombinacijo ličil in oblačil, ki naj bodo karseda podobnih odtenkov.

Še ena skoraj brezčasna izbira je zamolklo vijoličasta barva, ki spominja na odtenek, ki ga lahko srečamo na priljubljeni zelenjavi – malancanih oziroma jajčevcih. Modni poznavalci so prepričani, da bo tovrstna barva nadomestila klasično rdečo barvo, ki je prav tako kot opisana vijoličasta ena izmed ključnih barv jesenske sezone.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413