Zadovoljna.si
Vijolične ustnice

Moda

Kaj si moški zares mislijo o vaših ustnicah?

U.S.
25. 07. 2014 07.51
3

Kaj si moški zares mislijo o barvi vaših ustnic? Ali jih sploh opazijo in kaj jim povedo določeni odtenki? Spoznajte, kaj jim pravzaprav sporočate z barvo svojih ustnic.

Vijolične ustnice
Vijolične ustniceFOTO: Pinterest

Kljub temu da trenutno v svetu ličenja vladajo pastelne barve, to še ne pomeni, da so ravno to tisti odtenki, ki jih bodo predstavniki močnejšega spola najprej opazili na vas.

Preverite, kakšno barvo rdečila za ustnice je dobro izbrati, v kolikor ste se odločile, da ga boste to poletje dokončno zapeljale.

Rdeča
Gre za barvo, ki bo pri močnejšem spolu zagotovo deležna  velike pozornosti. Dame z rdečo šminko so seksi in provokativne. Najslabše kar se vam lahko zgodi je, da ga bo preveč kričeč odtenek odvrnil od tega, da vas poljubi.

Roza
Nežen odtenek nedvoumno sporoča, da želite preizkusiti nekaj novega in da ste naklonjene eksperimentiranju.

Rjava ali vijolična
Moški so prepričani, da ste skrivnostne in drugačne, kar jih, verjemite, še bolj privlači.

Nevtralna
Medtem ko polovica moških kožne barve na vaših ustnicah ne bo niti opazila, druga polovica nad vašo izbiro ne bo kaj pretirano navdušena.

Svetlo oranžna
Moškemu sporočate, da ste vesela oseba, nekdo, ki je prav v vsakem trenutku pripravljen na zabavo.

Metalni odtenki
Dame, ki se boste odločile za ta odtenek, lahko takoj pozabite na moško naklonjenost, saj so ob pogledu na mat ustnice  prepričani, da ste prelahko dostopne. Pa si to res želite?

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493