Zadovoljna.si
Šminka v kožni barvi - 1

Lepota

Kako jo pravilno uporabljati?

U.S.
18. 05. 2014 19.31
0

Kljub temu da si brez vse bolj priljubljene nevtralne šminke preprosto ni mogoče predstavljati vidnejše modne revije, je njena splošna uporaba vse prej kot pogosta. Zelo težko je namreč zadeti odtenek, ki nas ne bo vrnil v devetdeseta leta prejšnjega stoletja, zato dekleta z nanosom šminke v kožni barvi kar malce odlašajo.

Šminka v kožni barvi - 1
Šminka v kožni barvi - 1FOTO: Pinterest

Da se tudi ve ne bi ujele v past, ki vas bo vrnila v prejšnje stoletje, vam prinašamo nasvete profesionalne vizažistke Melisse Silver.

Pred nanosom rdečila za ustnice v kožni barvi se prepričajte, da so vaše ustnice že dovolj hidrirane oziroma da niso presuhe. Če je potrebno, nato nanje nanesite najprej tanko plast osvežilnega balzama, če pa želite še dodatno poudariti naravno barvo svojih ustnic, nato nanesete še malo kamna v prahu.

Ravno pravi odtenek kožne šminke bo poudaril čist in sodoben videz, s tem pa se bo najbolje ujela tanka črta z eyelinerjem, ki jo narišite na svojih vekah. Popolnoma v slogu Brigitte Bardot.

Vizažistka Melissa Silver pravi, da se njena skrivnost skriva v šminki, ki jo nanese pred rdečilom za lica in eyelinerjem. Kot pravi, lahko v tem primeru lažje oceni, ali je nanešena šminka primerna ali je potrebno na ustnicah narediti še kakšne popravke.

Ne uporabljajte temnejšega svinčnika za obrobo ustnic. Bež šminke so zelo glamurozne ter moderne in že s svojo barvo same po sebi na nek način obrobijo vaše ustnice.

Če boste tudi za večerni izhod izbrale šminko v kožni barvi, uporabite bež odtenek z malo leska. Ta bo vašim ustnicam dodal nekaj ženskost in eleganco. Obenem se bodo vaše ustnice tudi pod močnejšimi lučmi v klubu prav lepo bleščale.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493