Zadovoljna.si
Dolge noge so sanje marsikatere ženske.

Moda

Kako podaljšati noge?!

S.O.
11. 06. 2009 17.45
0

Le malokatera ženska se lahko pohvali z dolgimi nogami in manekenskimi merami. Če so vaše noge kratke, upoštevajte sledeče nasvete in jih vsaj optično podaljšajte.

Dolge noge so sanje marsikatere ženske.
Dolge noge so sanje marsikatere ženske.FOTO: iStockphoto
Stran s  'korenčkom'

Noge je potrebno pravilno uravnovesiti s trupom. K temu veliko pripomore tudi pravilna izbira oblačil, s katerimi lahko pričaramo dodatne centimetre.
Tudi modne zapovedi nam vedno ne prizanesejo. Sedem-osminske hlače so tako primerne le za tiste, ki se z dolžino svojih nog ne obremenjujejo. Hlače, ki se končajo pri gležnju tako raje prepustite velikankam. Izogibajte se oprijetim krojem ali hlačam na 'korenček', saj te optično skrajšajo. K visokim petam, ki veljajo za odličen pripomoček, tako oblečite hlače, ki segajo skoraj do konca pete na čevljih. Če se v petah ne počutite udobno, jih zamenjajte s čevlji z modnim polnim podplatom.

Namesto 7/8 hlač izberite hlače, ki segajo nekoliko čez koleno.
Namesto 7/8 hlač izberite hlače, ki segajo nekoliko čez koleno.FOTO:

Izberite visok pas

Za tiste, ki prisegate na krila, si izberite tista, ki se končajo nad koleni. Tudi visok pas bo ustvaril videz dodatnih centimetrov. Pazite na všitke ali dodaten znižan pas, ki bo naredil več škode kot koristi. Najbolj primerna so ravna ali mehko padajoča krila. Tudi uporaba pasov, ki jih namestimo pod prsi, je odlična ideja. Z daljšo majico, ki sega nekoliko čez zadnjico, boste zabrisali sledove, kje se vaše noge pravzaprav začnejo. Pri izbiri pajkic posežite po tričetrtinskih. Izbirajte temne barve spodnjih delov in jih kombinirajte z živahnim zgornjim delom.

Namesto korenčka izberite hlače na trapez.
Namesto korenčka izberite hlače na trapez.FOTO:

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493