Zadovoljna.si
Ličenje 2012

Moda

Kako se bomo ličile letošnjo pomlad?

Z.K
04. 05. 2012 12.00
0

Umetniki ličenja so se za pomlad 2012 poigravali s starimi in novimi idejami. Ustnice bomo zopet ličile v brezčasnem rdečem odtenku, oči pa v stilu 60. let s pridihom modernega. Tudi obrvi še vedno ostajajo košate, vendar urejene.

Klasična rdeča še vedno ostaja in.
Klasična rdeča še vedno ostaja in.FOTO:

Ustnice ostajajo rdeče

Za vse ljubiteljice rdeče prihaja dobra novica. Ustnice v tovrstnem odtenku namreč še vedno ostajajo v modi. Izbirate lahko med različnimi odtenki rdeče, najbolje je, da barvo izberete glede na vaš ten kože. Kadar ustnice naličite močno, naj bodo oči diskretne. Na trepalnice nanesite le močen nanos črne maskare.


Moderne mačje oči

Črno tekoče črtalo oziroma 'eyeliner' je lepotni proizvod, ki ga obožujejo številne ženske. Z njim lahko oči povečamo, podaljšamo in lepo poudarimo. Priljubljen je že iz časa 40. let, ko je veljal za nepogrešljiv pripomoček znamenite ikone Marilyn Monroe. Tokratni trend prinaša poigravanje z linijami v različnih barvah. Oči lahko poudarite le na zunanjih kotičkih in linijo oči močno podaljšate, lahko pa začnete tudi na notranji strani veke pa vse do zunanjih kotičkov. Za bolj dramatičen videz uporabite črn odtenek, če si želite diskretnejšega videza pa uporabite nežno barvo.


Pri obrveh ne pozabite na oster lok.
Pri obrveh ne pozabite na oster lok. FOTO:

Obrvi so še vedno košate ...

Obrvi iz 60. let še vedno ostajajo v modi. Tako so še vedno pribljubljene močne in temne obrvi, kot jih je imela ikona 60. let Liz Taylor. Vendar nikar ne pustite, da dlačice rastejo po svoje, ravno tako morate uporabiti pinceto in linijo lepo zasnovati. Tokratni trend prinaša tudi oster lok, ki poskrbi za še bolj dramatičen videz. Tiste s svetlimi obrvi jih lahko obarvate z barvo ali pa uporabite svinčnik oziroma senčilo.

Ekstremno zadimljene oči

Videz zadimljenih oči oziroma tako imenovanih 'smokey eyes' ste zagotovo osvojile že vse. Tokratna različica se malce razlikuje od prejšnje, saj so umetniki ličenja poskrbeli za še bolj izrazit pogled. Ličenje v tem slogu od ženske ne zahteva mirne roke, vsekakor pa je potrebna drznost, saj tako naličene ne boste ostale neopažene. Izbirajte med črnimi in temno modrimi odtenki.

Ne pozabite na lica!

V sončnih dneh nas po licih hitro rahlo opeče sonce, kar je navdušilo maskerje, ki določajo smernice. Manekenke na modni brvi so se tako sprehodile, kot da bi se ravno nastavljale soncu, saj so imele ličnice močno poudarjene z bronzerjem v odtenku breskve. Kadar se odločite za tako poudarjene ličnice, naj bo preostali del obraza naličen diskretno, brez močnih barv.

Kadar poudarite lica, naj bo obraz naličen diskretno.
Kadar poudarite lica, naj bo obraz naličen diskretno.FOTO:


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368