Zadovoljna.si
Prireditev v čast pokojnemu Alexandru McQueenu - 9

Moda

/ Oglas

Kako zablesteti na rdeči preprogi?

Z.B.
27. 06. 2012 12.14
5

Ženske velikokrat onemimo ob pogledu na zvezdnice, ki se sprehajajo na pomembnejših dogodkih in so videti enostavno fantastično. Je to odraz njihove naravne lepote ali gre preprosto le za umetnost ličenja?

Prireditev v čast pokojnemu Alexandru McQueenu - 9
Prireditev v čast pokojnemu Alexandru McQueenu - 9FOTO: Reuters
Make-up je najboljši izzum vseh časov, bi zagotovo potrdila vsaka druga ženska. Sodobna ženska enostavno mora biti naličena, saj s tem poudari svoj lepi videz. Kako na lep videz vpliva kakovost kozmetike in katere vrste dekorativna kozmetika je trenutno najbolj popularna v medijskemu svetu slavnih?

Couleur Caramel je bil eden od uradnih make-up umetnikom za 2012 NRJ Music Awards, ki je potekal v Cannesu. Tam so se zvrstile številne filmske in glasbene zvezdnice, ki so se prepustile spretnim rokam umetnikov ličenja Couleur Caramel.

Dekorativno kozmetiko Couleur Caramel lahko kupiš samo v spletni trgovini zdravozame.si in zasiješ kot zvezdnice.

Eva Longoria
Eva Longoria FOTO:

V čem je takšna posebnost dekorativne kozmetike Couleur Caramel?

Couleur Caramel je edina dekorativna kozmetika, ki jo uporabljajo svetovno znane zvezdnice, kot tudi sodobna ženska, ki prisega na naravne učinkovine. Gre namreč za vrhunsko, certificirano, visokokakovostno dekorativno kozmetiko, ki zadovolji želje po lepih barvah in daljši obstojnosti ter hkrati zadovolji trende naravne kozmetike z organskimi sestavinami.

Kako je lahko dekorativna kozmetika 100 odstotno naravna, a kljub vsemu vizualno na nivoju konvencionalne kozmetike tisočerih barv in odtenkov?

Večino barv naravne kozmetike do zdaj niso dosegale. Pri Couleur Caramel pa so razvili poseben proces imenovan mikronizacija. Postopek vključuje brušenje materiala s posebno stisnjenim zrakom, kar omogoča pridobivanje različnih barv ter delcev, ki so devetkrat tanjši od običajnega prahu. Tako pridobljen make up ima izjemno dolgo obstojnost in popolno udobje nanosa ter prilagajanja obraznim mimikam. In to brez slabosti profesionalnega make-upa.

Zakaj je Couleur Caramel tako uspešna v svetovnem medijskem svetu?

Zvezdnice prisegajo na lepoto in s tem seveda na kakovost in obstojnost. Ličila se morajo zliti s kožo ter biti dalj časa obstojna. Profesionalna kozmetika to omogoča in v kolikor se k temu pripišejo še popolnoma naravne sestavine, izbira ni več težka. Couleur Caramel ima izjemno visoko kvaliteto ter koži in okolju prijazno sestavo.

Je Couleur Caramel popolnoma naravna dekorativna kozmetika?

Couleur Caramel je okolju prijazna dekorativna kozmetika, ki temelji na naravnih in ekološko pridelanih sestavinah. Izdelana je v skladu s standardi ekološke in organske kozmetike certifikata ECO CERT. Ne vsebuje mineralnih olj, PEG in parabenov. K temu lahko dodamo še okolju prijazno embalažo iz razgradljivih materialov.

Couleur Caramel
Couleur CaramelFOTO:

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404