Zadovoljna.si
Preobrazba Lili Brezovnik se je po dveh mesecih uspešno zaključila.

Moda

Kako zgladiti gube brez botoksa

M.V.
05. 05. 2012 21.56
0

Pred slabim mesecem dni smo v sodelovanju s centrom za lepoto AlfaEstetica uspešno zaključili našo akcijo Prebudi lepoto v sebi, našo nagrajenko Lili Brezovnik pa v pomlad poslali pomlajeno, lažjo in ožjo! V dveh mesecih je prejela tretmaja Ultrashapa in Velashapa II, katerih učinke smo spremljali iz tedna v teden, ter poseg pomlajevanj z lastnimi celicami MyCells, ki pa za končne rezultate potrebuje malce več časa. S svojim maksimalnim učinkom namreč postreže šest tednov po zadnjem posegu! Da bi preverili, kako je s končnim rezultatom zadovoljna Lili, smo jo zopet ujeli med obiskom v AlfaEstetici, kjer nam je zagotovila, da je vesela in zadovoljna, njena koža pa se je brez botoksa zgladila in postala bolj gladka!

Preobrazba Lili Brezovnik se je po dveh mesecih uspešno zaključila.
Preobrazba Lili Brezovnik se je po dveh mesecih uspešno zaključila.FOTO: Aljoša Kravanja
Lili Brezovnik
Lili Brezovnik FOTO: osebni arhiv

Ko smo pred dobrima dvema mesecema spoznali 48-letno Lili Brezovnik, je imela podobne težave kot večina žensk njenih let. Motile so jo maščobne obloge na nepravih mestih in gubice po obrazu, želela si je spremembe in bolj samozavestnega vstopa v poletje! V sodelovanju s centrom za lepoto AlfaEstetica smo poskrbeli za to, da se je s tretmajema Ultrashape in Velashape II omenjenih tegob znebila, šest tednov po zadnjem posegu pomlajevanja z lastnimi celicami MyCells pa smo jo ponovno povabili v center za lepoto, da bi preverili te revolucionarne metode odstranjevanja gubic brez botoksa! "Moji občutki glede rezultatov akcije so veselje in zadovoljstvo. Rezultati so vidni in zato sem neizmerno vesela," nam je zaupala Ljubljančanka, ki je že na začetku akcije razložila, da ne mara plastičnih lepotnih posegov, zato pa je toliko bolj odprta za vse bolj naravne zadeve, ki pa vseeno prinašajo rezultate."Ob zaključku tretmajev MyCells je moja koža lepša in bolj gladka, ima lepši ten, gubice so precej manjše," nam je razložila Lili, ki je od začetka do konca naše akcije Prebudi lepoto v sebi prejela 9 diamantnih pilingov, 10 tretmaje Velashapa II za odstranjevanje celulita, 3 posege Ultrashapa za trajno odpravljanje maščobnih oblog na trebuhu in bokih ter 3 posege MyCells, inovativnega pomlajevanja kože z lastnimi celicami. V poletje bo tako vstopila 34 centimetrov ožja, 3 in pol kilograme lažja ter s precej lepšo in bolj gladko kožo.

MyCells je revolucionarna metoda pomlajevanja z lastnimi celicami.
MyCells je revolucionarna metoda pomlajevanja z lastnimi celicami.FOTO: Aljoša Kravanja
Lili Brezovnik
Lili Brezovnik FOTO: osebni arhiv

Kaj je MyCells in kako deluje?

MyCells je inovativna metoda pomlajevanja z lastnimi celicami. Pacient da kri tako kot pri vsakem zdravniku, nato to kri obdelamo, sam postopek pa traja nekje 15 minut. Obdelan material, navadno ga je od 5 do 10 mililitrov, vbrizgamo na želene predele, najbolj pogosto je to obraz, postopek pa se lahko uporablja tudi na vratu in rokah. Največja prednost tega pomlajevalnega posega je nedvomno to, da uporabljajo pacientove lastne celice, zato so stranski učinki izjemno redki. Če se naključno pojavijo, so posledica naključnega zbodljaja kakšne vene. Za poseg MyCells se odločajo ljudje različnih starosti, odvisno od potreb, medtem ko se poseg na ljudeh z avtoimunskimi boleznimi, kroničnimi infektivnimi obolenji, boleznimi trombocitov, aritmijo in srčnim spodbujevalnikom ne izvaja. " Za MyCells sem slišala že prej, veliko sem brala o tem, tako da mi ni bil tuj. Edini malce bolj neprijeten in boleč del posega je trenutek, v katerem ti gredo čez obraz z valjčkom," nam je zaupala nagrajenka, ki je od AlfaEstetice prejela tri tretmaje MyCells, ki se sicer lahko izvajajo le enkrat na mesec. Vsakič pred posegom so ji v centru za lepoto naredili še diamantni piling.

Priporočila bi ga vsem ženskam

Naša nagrajenka je nad rezultati tretmajev in posegov, ki jih je v zadnjih dveh mesecih prejela v AlfaEstetici, navdušena, o pomlajevanju z lastnimi celicami pa je povedala: "Ostalim ženskam bi priporočila MyCells zato, ker je naraven in spodbudi lastne celice,da se začnejo obnavljati, in to brez drugih kozmetičnih, kemičnih sredstev." Direktorica centra Mojca Kavka  nam je razložila, da edini v Sloveniji na enem mestu nudijo vso visoko tehnologijo za neinvazivne posege na področju estetike, njihovi rezultati pa so sodeč po odzivih strank odlični.

Nov začetek in nova garderoba

Po uspešno zaključeni akciji, v kateri smo v sodelovanju s centrom za lepoto Alfaestetica našo nagrajenko Lili Brezovnik v poletje poslali prerojeno, lažjo in ožjo, nam preostane le še to, da ji zaželimo čim več zabave pri izbiranju nove garderobe, v procesu preobrazbe ji je namreč marsikateri kos iz omare postal prevelik!

Veseli se že poletja!
Veseli se že poletja!FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368