Zadovoljna.si
katera je najbolje oblečena

Moda

Gwyneth Paltrow je najbolje oblečena zvezdnica

M.K.
14. 09. 2012 15.43
1

Komajda smo zakorakali v zadnjo tretjino koledarskega leta, že so strokovnjaki začeli delati preglede leta. Eden izmed prvih je gotovo izbor najbolje oblečene zvezdnice, ki so ga pripravili v uredništvu ene izmed ameriških revij. Laskavi naziv je letos pripadel uspešni igralki Gwyneth Paltrow, ki je bila sicer zelo visoko uvrščena že v preteklih letih. Tokrat pa je 39-letni igralki uspelo premagati hudo zvezdniško konkurenco …

Gwyneth Paltrow - 2
Gwyneth Paltrow - 2FOTO: Reuters
Gwyneth Paltrow je sijoča svetlolaska hollywoodske zvezdniške smetane, ki je znana po tem, da je vedno urejena do zadnje potankosti in svojega modnega sloga niti malo ne prepušča naključju. Vedno je uglajena in glamurozna, pri oblačilih pa se nikoli ne trudi biti preveč umetniška ali prostaško vpadljiva. Vedno dokazuje, da ima pravi občutek za izbiro oblačil glede na priložnost in je v vsakdanjih udobnih kavbojkah ter navadni majčki videti enako elegantno kot v dizajnerski večerni obleki na rdeči preprogi. Prav zato jo je ameriška revija 'People' postavila na sam vrh lestvice najbolje oblečenih zvezdnic leta.

Gwyneth premagala vojvodinjo

Strokovnjake je poleg vedno precizno izbrane toalete Gwyneth prepričala tudi z vedno naravnim videzom. Nikoli namreč ne pretirava ne z ličili ne s posebnimi frizurami, kljub temu pa je vedno videti modna, simpatično zapeljiva, njen obraz pa vedno nakazuje svežino. In ravno to je tisto, kar je najbolj prepričalo strokovno žirijo. Gwyneth je na vrhu zamenjala predhodnico Blake Lively in jo celo izrinila iz prve deseterice. Vendarle pa ne moremo reči, da lahko neomejeno uživa v svoji zmagi, saj sta ji tesno za petami pristali še dve prečudoviti lepotici, ki sta modni na vsakem koraku. Drugo mesto je namreč pripadlo vojvodinji Catherine, ki je s tem dosežkom močno izboljšala sedmo mesto z lanskega leta. Nič čudnega, bi rekli, saj ostaja zvesta priznanemu oblikovalcu Alexandru McQueenu, vmes pa si mirno privošči kakšen kos iz katere izmed dostopnih modnih trgovskih verig. Modna bronasta medalja je šla v roke še ene hollywoodske igralke Emme Stone, ki zna svoja oblačila spretno izbrati tako, da se skladajo z njeno pogosto spreminjajočo se barvo las.

Premiera filma Neverjetni Spider-Man - 3
Premiera filma Neverjetni Spider-Man - 3FOTO: X17 Agency
Na lestvici spet sestre Kardashian

Žirija je bila sicer pri izboru pozorna na modni stil zvezdnic tako na rdečih preprogah kot tudi v vsakdanjem življenju. Prav tako jih je zanimala skladnost oblačil z dodatki, ličili, tenom kože in barvo las, prepričani pa smo, da so bili vsaj delno pozorni tudi na to, kdo zvezdnice oblači. Na seznamu se letos po dolgem času niso znašle bolj ali manj sveže zaljubljene Mila Kunis, Jennifer Aniston in Jennifer Lopez, njihova mesta na lestvici pa so nadomestile sestre Kardashian (kar skupaj), Diane Kruger, Rihanna in Miranda Kerr. Omeniti velja še zvezdnico, ki je doživela največji vzpon: ta čast je pripadla rosno mladi igralki Jennifer Lawrence.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth PaltrowFOTO: Reuters

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375