Zadovoljna.si
Družina Obama

Moda

Ker ga je nosila ona, je v hipu postal modni trend

M.K.
29. 11. 2013 08.20
17

Če Michelle Obama velja za prvo damo ameriškega političnega modnega sveta, bi lahko njeno hčerko Sasho označili za modno princesko Bele hiše. Javnost namreč vedno znova navdušuje z edinstvenim slogom, ki je mešanica najstniškega uličnega stila, dostopnega vsem družbenim slojem, in občutka za najaktualnejše modne trende. Prav zato ni čudno, da ji želi biti podobnih vse več najstnic po vsem svetu in je bil pulover, ki ga je nosila na nedavni košarkarski tekmi, na spletu razprodan v le nekaj urah.

Najmlajša članica predsedniške družine Obama Natasha oziroma krajše Sasha sicer resda šteje šele rosnih 12 let, a je že postala prava modna ikona, saj poskuša njenemu modnemu slogu slediti vse več mladih Američank, navdihuje pa tudi vse več Azijk in Evropejk. Da ima resnično dober okus za najaktualnejše modne trende, je dokazala pred kratkim, ko se je skupaj z mamo Michelle, očetom Barackom in sestro Malio udeležila košarkarske tekme študentskega kluba javne univerze v Oregonu v Marylandu. V trenutku je bila deležna izredne pozornosti fotografov, ki so bili še posebej navdušeni nad njeno izbiro oblačil: kavbojke je namreč kombinirala s črnim puloverjem, na katerem je bila všita podoba pisanega samoroga.

Družbena omrežja so bila polna hvalospevov

Že med samo tekmo se je na družbenem omrežju Twitter vsul plaz pohval na račun Sashinega puloverja. »Najboljši del te košarkarske sezone bo prav gotovo Sashin pulover,« je zapisal eden izmed njenih oboževalcev. Tudi drugi so se strinjali, da je oblačilo, ki je bilo v spletni trgovini s 74 znižano na 23 evrov, idealen modni kos, mlada Sasha pa prava modna poznavalka. Verjetno sta obe dejstvi krivi za to, da so ta model puloverja razprodali le nekaj ur po tekmi. Verjetno je še prezgodaj delati zaključke, a popolnoma verjetno se zdi, da bo mala Sasha od svoje mame Michelle prevzela mesto največje modne ikone ameriške politične scene.

Pulover lahko kmalu kupiš tudi ti!

Dekleti, ki se ju je prijel naziv 'Prvi najstnici ameriške Bele hiše' za to, da bi bili videti v koraku s časom, očitno ne potrebujeta pregrešno dragih oblačil, ki so dostopna le peščici petičnežev. Veliko raje se oblečeta v hlače in majice, ki so cenovno dostopne tako rekoč vsakemu izmed nas, zaradi česar sta med ljudmi še posebej priljubljeni. Pa še informacija za vse tiste, ki bi se radi pridružili predsedniškemu siju: pri spletni trgovini so se takoj odzvali na masovno povpraševanje in sporočili, da bo izdelek ponovno na voljo od 2. decembra 2013. Prepričani smo, da tudi v drugo zaloga ne bo zdržala prav dolgo.

Družina Obama
Družina Obama FOTO: Reuters
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478