Zadovoljna.si
Lepotne napake - 6

Moda

Kje so 'kiksnile'?

Z.K.
01. 08. 2012 16.33
6

Vsaka ljubiteljica make upa je že kdaj naredila napako pri ličenju, ki jo jo kasneje močno obžalovala. Nič ne de, tudi zvednice, ki imajo vselej na voljo umetnike ličenja, se v javnosti kdaj pojavijo grozljivo naličene. Poglejmo nekaj primerov in se učimo na njihovih napakah.

 Manj je več!

Ameriška igralka Leighton Meester se je odločila za nenavadno kombinacijo in kombinirala vijolično senčilo ter živo rdečo šminko. Vsekakor močno naličene oči v vijoličnem odtenku nikakor ne grejo skupaj z ustnicami v živo rdeči barvi. Vredno si je zapomniti, da zadimljeno oziroma 'smokey eyes' ličenje kombinirajte z nevtralnim odtenkom šminke. Kadar se odločite za živo rdečo šminko, na očeh uporabite le maskaro.

'Svetleča' Angie

Svež videz je zagotovo zaželen, toda preveč leska lahko ustvari videz mastne kože. Tokrat je to napako naredila, sicer brezhibna, Angelina Jolie. Isto napako lahko popravite z lahkim nanosom prozornega pudra v prahu, ki je namenjen fiksiranju pudra in ustvarjanju mat videza. Nanesite ga na T-cono, lica in brado. Sicer pa v torbici hranite robčke, da po potrebi vpijete pot.

Pretiravanje z rdečilom

Rdečilo lahko na obrazu pričara poljub sonca in naraven videz, Kate Middleton pa je tokrat z nanosom tovrstnega ličila šla predaleč. Videti je, kot da bi pravkar prišla s teka, zaradi česar ji je koža pordela. Pri ličenju si zapomnite, da je barvo lažje dodajati, kot odvzeti. Če ste ponesreči dodali preveliko količino rdečila, dodajte rahel nanos pudra v prahu, da odtenek nevtralizirate.

Umeten videz

Starleta Kim Kardashian ima že po naravi izjemno lepo polt, kljub temu na obraz nanaša ogromno slojev ličil. Tokrat je pretiravala z bronzerjem, ki je močno viden. Videti je umetno in prav nič naravno, četudi lahko s tovrstnim ličilom pričaramo videz naravne zagorelosti. Bronzer je namenjen
poudarjanju obraznih potez in ne nanosu po celem obrazu. Nanesite ga na ličnice, brado in ob lasišču.


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368