Zadovoljna.si
victoria beckham

Moda

Verjeli ali ne - Victoria Beckham gre tudi na kolena!

M.K.
25. 11. 2013 08.18
1

Ljubezen do visoke mode je tisto, kar je združilo igralko Evo Longoria ter modno oblikovalko Victorio Beckham. Postali sta dobri prijateljici in prav zaradi tega Evo pogosto videvamo v kreacijah pevke nekdaj izredno priljubljene skupine 'Spice Girls'. Pred dnevi je Victoria za bivšo ženo košarkarja oblikovala svečano obleko za humanitarno gala prireditev in med zadnjimi popravki šla celo na kolena.

Začetek prijateljstva med ženo slavnega nogometaša Davida Beckhama in modno oblikovalko Victorio Beckham ter 'razočarano gospodinjo' in bivšo ženo košarkarja Tonyja Parkerja Evo Longoria sega v čas, ko sta zakonca Beckham še živela v Los Angelesu. Lepotici naj bi združila prav ljubezen do mode, Eva pa je pred dvema letoma postala tudi botrica Victoriini hčerkici Harper ter s tem postala častna članica ene najslavnejših družin na Otoku. Njuno prijateljstvo se je takrat okrepilo v družinsko vez, zato ni čudno, da gre Victoria celo na kolena, ko je potrebno poskrbeti za popoln videz prijateljice.

Delo asistenta je opravila kar sama

Na fotografiji, ki jo je Victoria pred dnevi objavila na svojem Twitter profilu, lahko prelestno ženo slavnega nogometaša občudujemo v pozi, ki je pri njej nismo ravno vajeni. Posh na fotografiji bosa na kolenih popravlja še zadnje detajle na Evini kreaciji, da bi ji črna, do tal dolga obleka pristajala kot ulita ter poudarila njene zavidljive obline. Čeprav so za tovrstno prikrojevanje običajno zadolženi asistenti, pa se je za prijateljičino obleko Victoria želela potruditi kar sama. Eva je lepo svečano obleko nosila na londonski gala dobrodelni večerji, na kateri so podelili posebne nagrade tistim, ki širijo zavest o položaju žensk in otrok po svetu in v Poshini kreaciji očarala vse zbrane.
.
Načrtov ji ne primanjkuje

A zdi se, da ima žena slavnega nogometaša Davida Beckhama mnogo višje ambicije, kot je kreiranje in šivanje unikatnih modnih oblačil. V bližnji prihodnosti naj bi načrtovala širitev kroga svojega udejstvovanja. Poleg kolekcij oblačil, modnih očal in kavbojk naj bi začela oblikovati tudi vse ostale osnovne segmente ženskega vsakdana. Za modno revijo 'Vogue' je namreč pred kratkim dejala, da bi si želela biti dejavna na številnih področjih. "Trenutno sem osredotočena na pet kategorij delovanja. Začela bom z oblikovanjem čevljev, zasnovati si želim tudi popolnoma svojo dišavo, lastno linijo spodnjega perila in morda celo serijo kozmetičnih izdelkov pod svojim imenom," je neskromno priznala mama štirih otrok, ki zna očitno svoje življenje še kako dobro

Ko je potrebno obleči prijateljico, gre na kolena tudi sama Victoria Beckham.
Ko je potrebno obleči prijateljico, gre na kolena tudi sama Victoria Beckham. FOTO: Twitter

organizirati.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478