Zadovoljna.si
Skodrani lasje s pomočjo majice - 12

Lepota

Lase je zavila v majico in z rezultatom navdušila ženske po celem svetu

J.V.
01. 07. 2015 07.51
9

Ženske ure in ure preživijo pred ogledalom in za kozmetične izdelke zapravijo pravo malo bogastvo, vse samo zato, da bi ustvarile želeno obliko pričeske. Zlasti tiste s skodranimi lasmi dobro vedo, da je oblikovanje in vzdrževanje kodrov včasih lahko prava nočno mora, in zaradi tega vam bo nasvet ženske, ki je s pomočjo navadne majice dosegla učinek, ki si ga želijo vse, prišel še kako prav.

Donata White je na YouTubu objavila videoposnetek, ki si ga je do danes ogledalo že skoraj osem milijonov pripadnic ženskega spola, ki vedo kako težko je včasih ukrotiti kodre.

»Ta tehnika je za vsa dekleta s skodranimi lasmi. Je metoda brez gretja za neobvladljive lase in kodre z volumnom. To metodo sem odkrila pred kratkim in nad rezultatom sem navdušena,« je zapisala pod objavljen posnetek.

Z njenim nasvetom boste lahko brez truda in povsem enostavno ustvarile lepe kodre, kar je najboljše, pa je to, da potrebujete le navadno majico.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471