Zadovoljna.si
Kodranje las s folijo

Lepota

Lase je zavila v folijo in to, kar se je zgodilo, vas bo navdušilo!

J.V.
12. 06. 2015 08.03
11

Skodrani lasje so ena tistih pričesk, ki ne gredo nikoli iz mode. In medtem, ko so se nakatere srečnice s kodri že rodile, pa druge te sreče nimajo in si morajo pomagati z različnimi lepotnimi postopki, navijalkami, kodralniki in frizerji. Stvar pa v resnici sploh ni tako zapletena kot smo mislile in skodrano pričesko lahko v nekaj minutah in brez večjega truda, ustvarite kar same doma. In kar je najboljše pri tem, las ne boste poškodovale!

V zadnjem času je na portalu YouTube veliko pozornosti pritegnil domači posnetek Američanke Brittney, ki je z ženskami po celem svetu delila neprecenljiv lepotni trik.

V samo nekaj minutah in s pomočjo folije in likalnika za lase je ustvarila prekrasne kodre, ki kot pravi sama, zdržijo ves dan. Če sodite med tiste, ki zjutraj nimajo veliko časa in nimate kodralnika za lase, potem vam bo njen nasvet prišel zelo prav. In ker lasje niso v direktnem stiku z likalnikom za lase, jih pri kodranju tudi ne boste poškodovale.

In kaj morate narediti? Vzemite pramen las, ga ovijte okoli dveh prstov v zanko, ki jo zavijete v folijo. Z likalnikom nato ogrejte folijo, počakajte, da se ta ohladi in jo odstranite s pramena las. Ta se bo v tem času oblikoval v čudovit koder.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493