Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

Ledeni odtenki na vašem obrazu

S.O.
08. 01. 2010 19.08
1

Zimska pravljica se je prikradla tudi v barve ličil, ki jih uporabljamo v najbolj mrzlih dneh. Ne pozabite na dobro podlago in se prepustite odtenkom ledeno modre, bele, sive in srebrne barve.

Nežna in nedolžna

Zimska pravljica zapoveduje ličila, ki se nežno lesketajo ali pa delujejo karseda naravno in preprosto. Ključna ostaja gladka in mehka podlaga, brez vidnih prehodov in v bledem odtenku. Močno poudarjen obraz izginja iz modnih smernic. Uveljavlja se svetla polt, ki spominja na porcelanaste lutke in daje občutek večne lepote. Lička so le nežno poudarjena v odtenku pudrasto roza barve ali pa spominjajo na barvo breskve.

Naravne obrvi

Obrvi so postale nekoliko debelejše in ohranjajo prvotno obliko. Obarvamo jih v odtenku barve las ali pa nekoliko temneje. Včasih nadomeščajo močno poudarjene oči in preusmerjajo pozornost nase. Čeprav oblike postajajo vedno bolj naravne, jih moramo vseeno skrbno oblikovati in jih dopolniti s svinčnikom ali čopičem. Barvo nanašamo v kratkih potegih, ki bodo delovali veliko bolj naravno kot pa enkraten nanos.

Skrivnostna čipka

Senčila se gibljejo v odtenkih zamolklo sive, ki jo uporabljamo za večje poudarke ali pa jih ohranimo naravne in le nežno poudarjene z zemeljskim odtenkom, s pridihom oranžne barve. Ko govorimo o večernem ličenju, se vedno bolj uporablja učinek čipke. Ta se lahko nalepi čez oči ali pa njen vzorec prerišemo na kožo z obstojnim svinčnikom ali eyelinerjem. Čipka ustvarja mistično skrivnost in velja za eno izmed čutnejših in zapeljivih tkanin, ki v sebi skriva romantično sramežljivost in vročo popolnost.

Ledena senčila

Če želite svoj videz le nekoliko prilagoditi zimskim razmeram, si omislite srebrno in sivo senčilo. Z malo vaje in drugačnim načinom nanosa vam bosta odtenka služila tako za večerni kot tudi za dnevni videz. Pri dnevnem ličenju bodimo pozorni na diskretnost. Ličila ne smejo biti premočna, zato si izberite umirjene barve. Namesto sive lahko uporabite tudi modro barvo. Veko sprva osenčite s svetlim odtenkom. Barvo nanašamo v loku, ki ne doseže obrvi. Temnejši odtenek nanašamo previdno in z uporabo čopiča ali aplikatorja. Pred nanosom ga otresimo, saj bo tako barva bolj naravna. Nanašajte ga od zunanje proti notranji strani, pri tem pa nanos končajte na polovici. Zabrišite ga s senco, ki ste jo prej nanesli za podlago. Tako bodo vaše oči le nežno poudarjene. Med maskarami posezite po črni barvi. Preveč različnih barv bi namreč lahko ustvarilo premočen učinek. Pri večernem ličenju dodajte še spodnjo črto. Za močnejši učinek aplikator pred nanosom zmočite s kapljico vode, kar bo ustvarilo močnejšo barvo. Lahko si omislite tudi kombinacijo različnih odtenkov, med drugim pa na površje znova prihaja vijoličasta barva – tokrat v temnem odtenku.

Romantični poljubi

Ustnice niso močno poudarjene. Dovolj bo že obarvan glos v roza ali naravnem odtenku. Uporabite lahko tudi nežno obrobo, ki pa ne bo preveč odstopala od odtenka vaših ustnic. Naj bo zimska moč čarobnih barv nežna in privlačna.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493