Zadovoljna.si
Jessica Simpson

Moda

Slavne, lepe in naravne

S.O.
08. 10. 2009 18.35
3

Ste opazili, da se v dobi računalniških pripomočkov in kozmetičnih čudežev prav vsaka zvezda lahko pohvali z lepim telesom in popolnim obrazom. In kaj se zgodi, ko pade maska?

Obdelane z različnimi računalniškimi pripomočki, ličenjem in frizerji. Jih prepoznate?
Obdelane z različnimi računalniškimi pripomočki, ličenjem in frizerji. Jih prepoznate?FOTO:
Danes se lepota ne prepušča naklučju. Gube in celulit zgladi vrsto računalniških programov, oblačila so skrbno izbrana in prilagojena postavi, frizura se sklada z obliko obraza in makeup zakrije vse drobne nepravilnosti. Po temeljiti obdelavi stilistov in vizažistov ter ob profesionalnemu fotografu in pravilnih pozah, se tako lepota ne prepušča nikakeršnemu naklučju. Vendar ste pomislili, da je videz iz rdeče preproge lahko le maska?

Popolnost ne obstaja

Le malokatera zvezda je pripravljena hišo zapustiti popolnoma brez ličil. Odvisnost od kozmetičnih preparatov pa se pojavlja tudi med navadnimi smrtniki. Zaradi vse večjega strmenja in reklamiranja lepotnih pripomočkov, ljudje sledimo idealom iz plakatov in revij, čeprav se vsi prav dobro zavedamo, da popolnih teles in obrazov v realnosti ni. Obstajajo le približki in predvsem povprečni ljudje.

Kombinacija kvalitetnih ličil in pravilnega nanosa dela čudeže.
Kombinacija kvalitetnih ličil in pravilnega nanosa dela čudeže.FOTO:
Prav zaradi vseh naštetih pripomočkov in ljudi, ki stojijo za zvezdo, ki osvaja iz velikih plakatov, se še bolj zgražamo nad fotografijami, ki jih posnamejo paparaci. Razkuštrani lasje, mozoljči in čisto običajna oblačila? Nekatere zvezde so brez stilistov in v zasebnosti štirih sten preprosto povsem drugačne. In to jim nikakor ne moremo zameriti, saj so tudi oni samo ljudje, s povsem enakimi problemi in težavami, le da je njihova služba ves čas opazovana in skoraj vsak njihov korak zabeležen.

Kdaj se počutijo lepe?

Nekatere hollywoodske igralke in pevke so zbrale dovolj poguma in se fotografirale brez ličil. In čeprav pravilna izbira luči in izkušen fotograf delajo čudeže, je še vedno potrebno priznati, da niso vsi ljudje pripravljeni pozirati 'goli', brez poudarjenih oči in bleščila na ustnicah.

Drew Barrymore ima svoje telo najraje po vadbi.
Drew Barrymore ima svoje telo najraje po vadbi. FOTO:

Drew Barrymore


Lepo se počutim takoj po treningu,“ je povedala 32 letna igralka. „Zdi se mi, da takrat moje telo spremeni svojo obliko, se napolni z močjo in postane bolj fleksibilno.
 

Rihanna

„Najboljša stvar, ko dom zapustiš brez ličil je, da ti to ne vzame prav nobene minute. Ni ti potrebno skrbeti, da bi se tvoja maskara razmazala in popravljati makeup čez dan. Kadarkoli se lahko osvežim in umijem obraz. Tako se počutim bolj udobno in svobodno.“

Jessica Biel

„Priznam, da se pred fotografskim objektivom počutim veliko bolj nelagodno in nesproščeno, vendar se v zasebnosti svojega doma nikoli ne ličim. Tudi na splošno je moj makeup zelo minimalističen. Vsi moji partnerji pa so mi vedno govorili, da sem veliko lepša popolnoma naravna.“

Eva Longoria

„Svoje lase in makeup mi vedno uredijo na delu, zato ob prostih dnevih svojega obraza ne ličim. Sčasoma se naveličaš vedno istega rituala in tudi Tony me ima najraje popolnoma naravno, kot zjutraj, ko se zbudim. To je tudi eden izmed razlogov, zakaj ga tako zelo obožujem, saj me ljubi takšno kot sem.“

Igralka Eva Longoria je ena izmed tistih, ki so si upale pozirati 'gole'.
Igralka Eva Longoria je ena izmed tistih, ki so si upale pozirati 'gole'.FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493