Zadovoljna.si
Rožnato senčilo

Lepota

Ličenje: Rožnata lepotica

S.O.
03. 02. 2011 17.00
4

Skrivnostno rožnato ličilo se bo v pomladnih dneh prelivalo na porcelanasto sveži koži. Tudi če niste pretirane ljubiteljice pastelnega odtenka, ga boste vzljubile predvsem zaradi svoje uporabnosti in modnega izgleda. Nevsiljiva rožnata barva pristaja vsem tipom polti in barvam las.

Romantično in nevsiljivo

Trend rožnatega ličenja se je med drugim pojavil tudi na pariškem tednu mode, kjer so bile predstavljene kolekcije oblačil in modnih dodatkov za pomlad in poletje. Opaziti ga je bilo lahko ob večernih oblekah in sofisticiranih modnih kosih, njegovemu čaru pa niso podlegle zgolj svetlolaske, temveč tudi temnolase manekenke. Ustnice so navduševale s svojo goloto, poudarjal jih je zgolj brezbarven glos, največ pozornosti pa so pritegnile predvsem oči. Popolnoma gole trepalnice in veke v zasanjanem rožnatem odtenku so napovedovale prihod sončnih žarkov.

Pastelno ličenje

Če želimo oči še dodatno poudariti, jih okrasimo z notranjo črto v črni barvi. Trepalnice naj bodo lepo poudarjene in ločene. Uporabljamo lahko črno maskaro. Polt je sveža in porcelanasta, najbolj izstopajo sijoča lica in oči. Ustnice zaščitimo z brezbarvnim balzamom ali jih še dodatno prevlečemo s plastjo tekočega pudra. Enako velja za obrvi, ki so skoraj neopazne. Skrbno jih počešemo in čez nanesemo plast pudra v prahu. Pri izbiri primernega odtenka senčila se odločamo med pastelnimi toni, ki ne vsebujejo bleščic.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478